Gönderen Konu: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...(resim eklendi)  (Okunma sayısı 19767 defa)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2010, 14:05:13 »
hayır anlamadığım bunu yapan karaktersizin amacı ne?ne zevk alıyor?neyi çekemiyor?yaparken kimse mi görmüyor?benim arabam olmasına gerek yok yazık günah derim ben bijon anahtarıyla kovalarım adamı

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2010, 14:09:32 »
hayır anlamadığım bunu yapan karaktersizin amacı ne?ne zevk alıyor?neyi çekemiyor?yaparken kimse mi görmüyor?benim arabam olmasına gerek yok yazık günah derim ben bijon anahtarıyla kovalarım adamı
valla ne amaçla yaptı çocukmu yaptı bilemem ama bilinçli yapıldığı çok çok belli 2tur dedim ama bazı yerlerde 3 ayrı çizikler var.dediğin gibi başkasının arabasına yapılırken görsem sessiz kalmam ne geliyorsa elimden yaparım.sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyor elden.

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2010, 14:21:28 »
çok geçmiş olsun, boyatma orjinali bozulmasın, paraya kıyabiliyorsan 10 taksite falan siyah mat renge kaplattır derim, hem 10 numara bi görüntü olur hem de orjinalliği bozulmaz?araç da siyah zaten,ruhsata işletme sıkıntın da yok?
Bu arada kaplatmak konusunda güzel bir alternatif gibi gözüküyor,hatta benim araçta da muhtelif yerlerinde derin çizikler var.Maslakta kaplama işi yapanlara sordum bu işi,dediğiniz gibi illa mat renk değilde kendi renginde parlak kaplatma yaptırsam diye.Yaklaşık 1500 lira gibi rakam verdiler.
Diyelim ki kaplattırdık,ön kaput hasbelkader çizildi veya çok kötü bir şekilde deforme oldu,yeniden ön kaputu kaplatmak istediğimizde yeniden sadece kaput üzerinin folyo veya işte malzemesi neyse o değişecek.Mantıken güzel.Fakat ne kadar sağlam bu malzeme,yani kolay kolay çizilirmi veya bozulma,renk atması gibi riskleri var mı?Bu konuda bilgisi olan var mı?
03.06.2005

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2010, 14:22:56 »
Karaktersiz adi şerefsizler. Çocuk olduğunu kabul etsek bile kimin çocugu olduğu belli olmayan bir ailesi vardır. Aile eğitimi almamış demektir. Emeğe yazık. Helal para kolay kazanılan birşey değil.

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2010, 15:01:29 »
Bu arada kaplatmak konusunda güzel bir alternatif gibi gözüküyor,hatta benim araçta da muhtelif yerlerinde derin çizikler var.Maslakta kaplama işi yapanlara sordum bu işi,dediğiniz gibi illa mat renk değilde kendi renginde parlak kaplatma yaptırsam diye.Yaklaşık 1500 lira gibi rakam verdiler.
Diyelim ki kaplattırdık,ön kaput hasbelkader çizildi veya çok kötü bir şekilde deforme oldu,yeniden ön kaputu kaplatmak istediğimizde yeniden sadece kaput üzerinin folyo veya işte malzemesi neyse o değişecek.Mantıken güzel.Fakat ne kadar sağlam bu malzeme,yani kolay kolay çizilirmi veya bozulma,renk atması gibi riskleri var mı?Bu konuda bilgisi olan var mı?

3M marka folyolarda renk atmasına karşı garanti var. Kolayına çizilmiyor, boyadan daha zor çizmek hatta bildiğim kadarıyla (boyanın tırnakla bile çizilebildiğini hesaba katarsak) epeyce kalın bilr malzeme, 1-2 mm civarında et kalınlığı var

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2010, 15:21:56 »
3M marka folyolarda renk atmasına karşı garanti var. Kolayına çizilmiyor, boyadan daha zor çizmek hatta bildiğim kadarıyla (boyanın tırnakla bile çizilebildiğini hesaba katarsak) epeyce kalın bilr malzeme, 1-2 mm civarında et kalınlığı var

O zaman tabiki bu folyo işi daha mantıklı ve makul.Neticede orjinal boyası duruyor,istenildiğinde soyulabilir.Artı bozulan veya çizilen parça yeniden yapılıp düzeltiliyor.Aslında 1 sefer masraf yapıp bu yöntemi uygulamak daha ucuz ve pratik.
03.06.2005

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2010, 17:30:06 »
çok geçmiş olsun kardeşim arkadaşın sorduğu sorulara çok güzel cevaplarım var ama paylaşım ortamında söyleyemiyorum.. :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Ağustos 2010, 15:29:02 »
evet arkadaşlar uygulamam sonucu %80 lik bir menmuniyet sağlanmış bulunuyor tamamen geçirmedi fakat inceleri yok edip kalınları incelttiki buda beni tatmin etti.bu şekilde çok rahatsız etmeyecek.bu arada ürünün çalışma prensibinide anladım çizik yere sürüldüğünde tiner gibi boyayı çok azda olsa eritip birbirine yediriyor yani altta görülen astarın üzerine kendi boyasını yediriyor.mantık bu.
bu çizik olan yer
buda ürünü kullandıktan sonra

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...(resim eklendi)
« Yanıtla #22 : 02 Ağustos 2010, 15:32:04 »
1 gün sonra 1 kat daha sürmeyi düşünüyorum belki tamamen geçer diye.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2010, 15:38:31 »
bunun üzerine pasta cila ile kapata bilir belki, birde çızıkler tırtıklı mı yoksa düz mü ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2010, 16:26:30 »
çizikler düz resimde tırtıklı çıkmış fakat gerçek boyutta bakıp büyüttünüzmü gerçek seşliyle görülüyor.boya koruma yaptırmıştım 6 ay önce ama bakalım tekrar yaptırabilirim.

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2010, 17:33:29 »
çizik kalemi kısmen işe yaramış gibi. Üzerine sağlam bir pasta durumu kurtarabilir... Hakkaten çok fena çizmiş iyi aile çocukları, geçmiş olsun...

Çevrimdışı yesiill

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2010, 23:40:47 »
valla ne amaçla yaptı çocukmu yaptı bilemem ama bilinçli yapıldığı çok çok belli 2tur dedim ama bazı yerlerde 3 ayrı çizikler var.dediğin gibi başkasının arabasına yapılırken görsem sessiz kalmam ne geliyorsa elimden yaparım.sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyor elden.

Hocam geçmiş olsun, meseleyi iyi kötü hallettiğine sevindim. Var böyle ruh hastaları, sırf plaka fatklı diye yapabiliyorlar bu tarz şeyler, anlamak güç..

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 04 Ağustos 2010, 17:03:17 »
Hocam geçmiş olsun, meseleyi iyi kötü hallettiğine sevindim. Var böyle ruh hastaları, sırf plaka fatklı diye yapabiliyorlar bu tarz şeyler, anlamak güç..
neyse halletim hayırlısıyla uygulamadan 2 gün geçti ve sanki daha çok işe yaradı hiç belli değil hakketten adamlar inanılmaz bi ürün yapmışlar arabamda taşıyacağım ve senelerce kullanabilirim gibi izmirde ufak tefek çizikleri olan varsa gelip uygulamayı ücretsiz yapabilirler:)almalarına gerek yok.