Gönderen Konu: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.  (Okunma sayısı 18684 defa)

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.
« : 02 Ağustos 2010, 10:32:13 »
arkadaşlar öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. Ankarada ikametgah ediyorum. Muhasebeciyim. Akaryakıt İstasytonunda çalışıyorum. Uno 1.4 ie kullanıyorum şuan.

Golf 4 almaya şiddetle karar vermiş bulunmaktayım. Fakat Ankara gibi biryerde bile Golf 4 bulmakta zorlanıyorum. Zaten orjinal hatasız olanlar satmıyo. Satanlarda ise düzgün olanı çok az.

2001 trendline buldum bitane. yeşilimsi girimsi gibi bir renk. 2 ay önce BRC marka tüp takılmış. 3 yerinde lokal boya var. arka sağ çamurluk değişmiş. çelik jantı yok. 46000 km de (araştırmadım ama hertürlü servise bilgisayara istediğin yere götürebiliriz diyo) Araç bu dediği şartlar doğru çıkarsa ne eder ? Bide dikkat etmem gereken golf 4 lerde şu parçaya mutlaka baktırmalısınız diyeceğiniz bir parça var mı? Fiyat olarak siz ne verirdiniz? Kendisi 20.000 tl istiyo 1 kuruş aşağıya inmiyo. Araba hakkındaki bütün bilgim bu. Bide iç döşeme krem rengi.

Paylaşımlar için şimdiden tşk eder hayırlı forumlar dilerim...

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2010, 10:44:25 »
selam dostum,
ben de ankaradayım. aracımı alalı 3 ay oldu. Ve tam 4 ay aradım golf 4 :)  Bahsettiğin renk antrasit mavi. Ancak 2001 trende 20 bin çok fazla. ben mayıs ayında 2001 comfortu 20bin e aldım. brc li. İki parça boya var. (gerçekten çizikten dolayı, resimlerini verdi).100bin km. Ve rengi antrasite göre daha çok tutulan bir renk. (bej) Hem arka çamurluk kolay kolay değişmez. Değiştiğinde de düzgün değişmesi lazım. Tavana kaynaklı bir parça. (babam kaportacı ordan biliyorum)
Bence acele etme, sahibindene günde 3 kez bak. her hatasız diyene de inanma doğru çıkmıyor çoğu zaman. Benim arabayı adam ilanı verdikten 45 dakika soınra aldım :) anlayacağın düzgün araba fazla durmuyor. O yüzden sık sık takip etmen lazım. allah kolaylık versin. İnşallah dilediğin gibi bir Golf bulursun :9
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2010, 10:47:50 Gönderen: rbaydug »

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2010, 10:49:27 »
dileğiniz için çok tşk ederim. Sahibinden.com ile akraba olucam yakında. Bu arabanın bana 46.000 km de olması çok cazip geldi. Bakalım artık hayırlısı. Renk konusunda size kesinlikle katılıyorum...

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2010, 10:58:39 »
46 bin cazip tabii ama dikkatli olmak lazım. Araba pazarında 170 binde gördüğüm  arabayı ertesi gün sanayide 105 binde gördüm :) arabın içi belli eder kendini, direksiyon simidi ile göbeği arasındaki renk farkı, kapı döşemelerindeki sarkmalar, vites körük lastiğindeki yıpranmalar, göğüs üzerindeki çizikler aracın kmsi hakkıında fikir verir sana. Eğer çok fazla km. yapacaksanız ve uzun süre kullanacaksanız km.si daha öenmli. Ama temiz kullanılmış 100 binlerde bir golf de sizi uzuuun süre götürür..

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2010, 11:02:31 »
Aracınızda lpg varmı? Markası nedir? Bence fiyatı çok güzel. Kaç Km?  Bide trendline ile confortline arasında kolçak yok, çelik jant yok, kararan iç dikiz aynası yok değilmi? Başka bir fark var mı? Tşk...

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2010, 11:08:12 »
COMFORTLİNE

ABS Fren, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Djiital Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, CD çalarlı Radyo Teyp,, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu, Ön ve Arka Kol Dayama, , Elektronik Fren Basınç Dağılım, Yol Bilgisayarı, İç Denetimli Alarm, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası, Alüminyum Alaşım Jant, 8 Hoparlör

TRENDLİNE

ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu.

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2010, 11:09:07 »
ben de lpg var, BRC 1 yıl garantisi kalmış. 100bin km. de aldım.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2010, 11:09:57 Gönderen: rbaydug »

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2010, 11:11:55 »
gerçekten çok şanlısınız, maşallah diyelim. Aracınıza güle güle binin. Allah kaza bela vermesin...

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2010, 11:19:13 »
Allah razı olsun. Yalnız şunu söyleyim, bu arabaların piyasası şubat ayında 17-19 arası iken, mayıs da 19-22 ye çıktı. Şu sıralar daha da fazla. Yaz aylarında cidden fiyat artışı oluyor. Ben aracı aldığımda çok da ucuz almamıştım ama, şimdi ucuz geliyor. Önemli olan aracın içine sinmesi, bir sürü arabaya baktım. Ama içime sinip de fiyatı da içime sinen ilk arabayı aldım :)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2010, 11:22:32 »
hocam yanlıs anlasılmasın malımı satmak için değil ama 2004 bora comfortline otomatik vites borayı 23bine vericez birileri arabaya bakmaya gelecek, sağ arka çamurluk lokal boyalı, orjinal 82bin de, sanruf yok, tüp hiç takılmamış, 2001 trendline nere 2004 comfort nere 3bin fark çok az

Kasko Deger Listesi

almayı düşündüğünüz aracın kasko değerine bu linkten bakın çok belirleyici değil ama en azından fikir verir, 20bine trendline alıcaksanız aracın kasko değeri 18350

kaldıki trendlinedan daha yuksek donanıma bakmanızı öneririm, bildiğim kadarıyla yol bilgisayarı bile yok
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2010, 11:24:11 Gönderen: boralp »

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2010, 11:31:15 »
kesinlikle yanlış anlaşılacak bişi yok. cevabınız için öncelikle tşk ederim. Aracınızın fiyatı gerçekten uygun fakat yaşımın verdiği bi istek olsa gerek otomatik arabaya binmeyi düşünmüyorum. Alacağım arabayla km yapacağımdan dolayıda lpg'li olması benim için bi avantaj diye düşünmekteyim. Bütçe meselesine gelirsekse zaten zorluyarak 20 bin tl ye çıktım. 1 lira daha fazla vermem mümkün değil.

Golfü zorladıktan sonra olmazsa Focus Ghia 1.6 düşünüyorum. Golfe göre az km yapmış focus daha fazla bulunmakta. Ama kime sorsam golf diye cevap alıyorum. Golf ile focuz arasında kıyaslama yapıcak tecrübe sahiplerininde yardımlarını rica ederim. 

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 02 Ağustos 2010, 13:01:21 »
Golf'ün iç mekan işçiliği ve parça bazında kalitesi çok çok daha iyidir. gerisi tamamen zevk meselesi.

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 02 Ağustos 2010, 14:20:47 »
Golf'ün iç mekan işçiliği ve parça bazında kalitesi çok çok daha iyidir. gerisi tamamen zevk meselesi.

iç mekan işçiliğinden öte motor aksamındaki kalite benim için daha önemli. Her ay sanayi beklemek ve kesinlikle yolda kalmak istemiyorum. Yoksa içinin çok tabiri caizse jan janlı oluşu önemli değil. Tşk ederim cevabınız içim...

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Ağustos 2010, 14:31:39 »
sen kalbinin sesini dinle, golften vazgeçme... focus kötü araba değil ama, golf iyi arabadan çok daha fazlası....  ;)