Gönderen Konu: Birkac sorun Golf I  (Okunma sayısı 2970 defa)

Çevrimdışı comm.sys

• Profili Görüntüle
Birkac sorun Golf I
« : 12 Ağustos 2010, 17:59:25 »
Arkadaslar piyasayı hiç bilmediğim için ne derlerse veriyoruz devamlı bıktım bu işten birkaç sorum olucak arabamın 1 ile 5. vitese zor geciyor vites burcları yapılcak devirdaim değişecek vede mazot sistemi komple değişcek hararet sorunu var o giderilcek falan  bunların hepsi işcilik dahil 300 dendi sizce normalmi yoksa pahalımı

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Birkac sorun Golf I
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2010, 20:05:34 »
Üstkapak açtırıyoruz işçilik 100TL parçalar kendime ait. Bana baya pahalı geldi sendeki işçilik.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2010, 21:11:03 »
işçilik dahil parçada dahil o fiyata sanırım abi :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı comm.sys

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2010, 23:02:00 »
devir daim 75 dedi mazor sistemine 50 vites burcluluarı tornocu yapıyor sanırım o kac para olur bilmiyorum işcilik falan 300 dedi ya valla arabayı aldığım günden beri sorun bitmedi sanayiden geliyor bir hafta binmeden yine gidiyor :S eğer iyi diyorsanız arkadaslar yaptırcam hararet sorunu var faslada yakıyor 20 krş falan yakıyor sanırım km de okadar yakmaması gerek direksiyon bağlantı kavcuklarıda takılcak bu kadar sey 300

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2010, 23:45:46 »
Valla dostum araştırmadan yaptrma diyorum şimdi şu devir daim 75 demişsin ya o gözüma takıldı ondan yola çıkarsak pahalı şimdi şöyle dün bir araç için 1,6 turbo dizel golf 1 için o parçayı araştırdım 20 tl yan sanayi 40 biraz kaliteli dedi sonra başka biyerden 35 Tl alman orjnal die fiayt aldım gerisini sen düşün işçilik konusunda ise gözüm arkda kalmaz diyoasn yaptr valla bu zamanda kaliteli işçilik çok zor en kalitelisi senin yaptıgın elinden geldigi kadar bişe oldumuda ben yaptım kardeşim dersin kafan rahat olur..

Çevrimdışı comm.sys

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2010, 02:58:10 »
ustam da cok iyi aslında bi sorun olurda bi daha gelirsen yürüyenle ilgili 5 kurus almadan yaparım diyor sanırım yaptırcam ya saolun yinede iligliendiğiniz için