Gönderen Konu: İlk çalıştırmada gaz yememe ve silkeleme  (Okunma sayısı 22616 defa)

Çevrimdışı LF 636

• Profili Görüntüle
Ynt: İlk çalıştırmada gaz yememe ve silkeleme
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2010, 18:45:59 »
GOLF te kronik sorun bu galiba arkadaşlar :(benimkide sabahları ilk çalıştırma anında yapıyo 2 sn falan sonra normale dönüyo.bence bilgisayara bağlamayla çözülcek bişey değil.en yakında göstercem ustama.durumu paylaşırım.

Çevrimdışı özmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 23 Eylül 2010, 22:45:27 »
benim araç ta benzin yemiyodu sorun benzin pompasından çıktı.değistirdim mesele halloldu..

Çevrimdışı ecevikol

• Efsaneler Asla Ölmez...Sadece Şekil Değiştirir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 24 Eylül 2010, 01:00:36 »
aynı sorun benim aracımda da mevcut  :-[ tüp taktırdıktan sonra yapmaya başladı

aracımı 2. vitese çekerken motorda yığılma oluyordu 3000 devirden sonra kendine geliyordu...bu da hava debimetresi arızasından kaynaklanıyormuş...aynı motora sahip bora dan çıkma parça taktırdım, sorun halloldu...takılırken kelebek boğazı da temizlendi ancak buna rağmen sabahları motor soğukken gaz yememe sorunu hallolmadı...1 dk içersinde gaza geçince kendiliğinden kayboluyor

denizlide 3. sanayide kariyer oto da eyüp var...batı servisinden yetişmeymiş...çok iyi anlıyor..

bana sorunun benzin pompasından olabileceğini söyledi.bunun da nedeni benzin pompası sıralı sistem olduğu için sürekli çalışıyormuş, eğer depodaki benzin seviyesi çeyrek depo altına düşerse yeterli benzin bulamadığından sürekli ısındığı için deforme oluyormuş...ben de tüpü taktırdıktan sonra 1-2 hafta kadar çok az benzinle dolaşmıştım :((((

bir gece burada bırak sabah ben kendim göreyim sorunu diyor.elime az biraz para geçse diye bakıyorum :) hemen götürüp bırakacağım...
Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir...

http://www.hizliupload.com/img/377501bwb.jpg  Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir...

Çevrimdışı 16HLK16

• Vw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2010, 03:05:01 »
AYNI SORUN BENDE DE OLUŞU...

BUJİ KABLOLARINI YENİSİ TAKTIM SORUN HALLOLDU... ;D