Gönderen Konu: bir mk1 daha hayata dönüyor ...  (Okunma sayısı 66012 defa)

Çevrimdışı devrankayabaşı

• Profili Görüntüle
Ynt: bir mk1 daha hayata dönüyor ...
« Yanıtla #112 : 19 Eylül 2010, 02:10:48 »
jantlarımız o.z marka ama model bilmiyorum ayrıca beyaz yakışmamış olabilir kişisel zevk sonuçta ama bence zıt renkler yakışır yani dikkat çekici olurarabayı biraz daha düşürünce umuyorumki bir bütünlük sağlayacaktır beğenmez isem jantların rengini kırmızı veya stopların rengine yakın vişne rengi yapmayı düşünüyorum bakalım araç bir bitsin boyacım zaten tanıdık istediğimi yapıyor sağolsun daha değişik projeler olabilri yani renk konusunda aracın rengi tofas kataloğundan t-016 kodlu metalik simli fümedir . ruhsatta gri (füme) diye geçiyor sorun olacağını düşünmüyorum umarım bir sorun olmaz

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #113 : 19 Eylül 2010, 09:40:31 »
ya ince yanak lastik yada arabayı sürüngene cevireceksin abi biraz yere yaklaştır daha güzel birşey çıkacaktır ortaya i love mk1 <3

puzzle  bitirdiğinde bütün parçaların yerine oturduğu halini bekliyorum hadi kolay gelsin
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2010, 09:42:50 Gönderen: brkdmr38 »
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 19 Eylül 2010, 10:04:35 »
jantlarımız o.z marka ama model bilmiyorum ayrıca beyaz yakışmamış olabilir kişisel zevk sonuçta ama bence zıt renkler yakışır yani dikkat çekici olurarabayı biraz daha düşürünce umuyorumki bir bütünlük sağlayacaktır beğenmez isem jantların rengini kırmızı veya stopların rengine yakın vişne rengi yapmayı düşünüyorum bakalım araç bir bitsin boyacım zaten tanıdık istediğimi yapıyor sağolsun daha değişik projeler olabilri yani renk konusunda aracın rengi tofas kataloğundan t-016 kodlu metalik simli fümedir . ruhsatta gri (füme) diye geçiyor sorun olacağını düşünmüyorum umarım bir sorun olmaz
hep istediğim jantlardı :) ama beyaz jantlar genelde kırmızı ya gidiyor snaırım ? bilmem hatırlarmısın, wrc de yarışan 206 lar vardı gri renkli, belki onların resimlerini bulup üzerinde inceleyebilirsin nasıl duruyor diye, eğer varsa?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #115 : 19 Eylül 2010, 10:22:00 »
Güzel gidiyor. Renkte yakışmış. Bir toplamaya başlayın dahada kendini gösterecek araç.. Beyaz renk jant bencede güzel oluyor. Kendimde kullanmıştım aracı ilk akdığım zaman göze batmıyordu baya hoş duruyordu siyahtada.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 19 Eylül 2010, 10:40:22 »
Maşallah 41.9.9.9.9. kere Maşallah  :) Bence Mk1'in rengide jantlarda süper duruyo kesinlikle dicek lafım yok bence siyah arabaya beyaz jant yakışıyor heleki jant O.Z'yse  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 19 Eylül 2010, 11:24:55 »
Çok güzel olluyor  bencede jant güzel olmuş alçaldıkça daha da güzel olur kanımca  :tamamdir :sevgi:
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 19 Eylül 2010, 21:17:40 »
çok teşekkür ederim arkadaşlar bişeyler yapmaya çalışıyorum işte inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ya :D

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #119 : 19 Eylül 2010, 21:21:46 »
abi taban döşemesini koymadan önce izolasyon malzemeleri var arçlar için imkan varsa ondanda yaptır tabana yazkış [hamam] gibi bin hamam tabi abartıdı :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #120 : 19 Eylül 2010, 22:28:22 »
kardeşim zaten bende öyle düşündüm tavana ve tabana kesin izalasyon olucak zaten hem döşemenin düzgün durması içinde gerekli oluyor hemde ses ve ısı için iyi bir önlem

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #121 : 19 Eylül 2010, 23:44:09 »
Evet mutlaka şart kapı içlerinede mutlaka at. Ben şimdi dizel e geçiyorum bakam ben ses izolasyonunu nasıl yapacam. GTI den geçiyoz TAR TAR a :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 23 Eylül 2010, 02:06:07 »
arkadaşlar selam birsüredir giremiyorum foruma anca fırsat buldum birkaç gündür uğraşıyorum aracım için kaporta işlerimiz nihayet tam olarak bitti aracı elektirikçime götürdüm bu arada ilk sürüş denememide yapmış oldum gerçekten kullanması çok keyif verdi hernekadar yağ tenekesinin üstünde kazık gibi otursamda sesi bile bi hoş geliyor kulağıma elektirik işleri komple 3 gün sürdü stoplar farlar takılsı tüm ayarlar yapıldı hararet müşürü el fren müşürü takıldı 4lüler yapıldı geri vites ışığına kadar güzel bir şekilde tüm tesisat yanilendi devir saatimiz dahil çalışıyor tek kötü durum benzin şamandıram bozulmuş ve yapılamıyor vede km göstergemiz çalışmıyor şimdilik teli olmadığı için bakalım tel alınca çalışıcakmı ama onlar ilerki işler şimdi aracı kaportacıya geri getirdim bugun spor direksiyon pedallar vites topuzu ön arka ve yan camları taktık yarında inşallah döşemeleri takıcaz şimdilik deri döşeme işini zamana bıraktım biraz böyle idare edicez artık 1 hafta 10 gün sonra 1de deri döşeme yapılınca tam olucak ön ve arka kısımlarada beyaz led taktık canavar gibi oldu ya her gittiğim yerde maşallah hasta oluyorlar arabaya ama bi garip olay sanayiye giderken ışıkta durdum yanımdaki arabadaki kızlar baya bir güldüler acaba garipmi geldi araba :D

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 23 Eylül 2010, 02:08:19 »
ayrıca söylemeyi unuttum arkdaşalr birşey danışacağım aracı indiricem demiştim mekanıkçi ustamla konuştum helozonlara sakın dokunma dedi ben sana uğraşır amortisör ustündeki helozonların oturduğu takozları kesip aşağı alırım böylece hem amortisör hem helozon orjinal kalır ve özeliğini kaybetmez dedi sizce nasıl olur ilk planda yani sporunu alıcak paramız kalmadığı için :)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 23 Eylül 2010, 04:18:39 »
olur denemek lazım hiç kullanmadım ama jantlar esneyince sürtmeyecekse denemelisin ;)
Hayırlı olsun ama fotosuz olmaz bu işler onca iş yapmışsın hani foto  :tamamdir :tamamdir :tamamdir
 :D :D :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #125 : 23 Eylül 2010, 04:25:00 »
ercihan kardeşim resim çektim aslında ama telden olduğu için bulanık olmuş hep yarın tekrar çekicem ama değişik bir araç oldu ya top gibi oldu ufacık bişey :D