Gönderen Konu: km dişlisi yardım  (Okunma sayısı 4755 defa)

Çevrimdışı siyahbereli

• Profili Görüntüle
km dişlisi yardım
« : 02 Eylül 2010, 00:19:00 »
merhaba arkadaşlar 1982 model bir mk1 gti var ve km dişlisini degiştirecem kendim degiştirebilirmiyim acaba ?
Aranızda km dişlisini kendi degiştirmiş olan var mı yardım edebilirmisiniz

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: km dişlisi yardım
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2010, 02:01:30 »
hee var kardeşim ben değiştirdim aslında çok bast olay ama onun o tel ucunda sabit kalması için bi sekmanı  var onu çok iyi takman lazım yoksa benim gibi içine düşürrsün dişliyi şanzımanın sonra indirirsin o şanzımanı aman dikkat bi ustaya göster para bile almaz bakarsın...

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2010, 03:30:26 »
neden değişiyorsun?eğer saat çalışmıyor diye dişliden şüphen var ise öncelikle gösterge panelinin arkasını kontrol etmelisin..o dişli kolay kolay bozulmaz ya vardır ya yoktur ;)

Çevrimdışı siyahbereli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2010, 20:22:48 »
arkadaşlar arabanın biraz bakıma ihtiyacı vardı öndüzen direksiyon kutusu diskler akisler filanve hararet sıkıntımızda oldugu için kapağı açalım dedik sanayiye girince işler rahat olsun diye motoru komple aşagıya aldık. motoru indirirken mecburen km telini söktük malesf dişli içine düştü ama delikten göründüğü için tel ve kargaburun yardımı ile dışarı aldık
Arabayı topladık telin ucuna dişliyi takıp yerine sıktık ama maminin söylediği gibi bir segman yoktu ve bizde takmadık
kilometre saati önceden sorunsuz çalışıyordu şimdi ise 80 de sabit arıza dişliden diye düşündüm. yani bizim saate bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum

Çevrimdışı siyahbereli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2010, 01:29:27 »
km dişlisinin yenisinini taktım sorungiderildi konu silinebilir,,