Gönderen Konu: SOL tekerden gelen bi ses..!  (Okunma sayısı 3086 defa)

Çevrimdışı keyn_apex

• Golf bir yaşam tarzıdır
    • Profili Görüntüle
SOL tekerden gelen bi ses..!
« : 08 Eylül 2010, 18:39:28 »
Arkadaşlar bu hafta karlışaştıgım bi sorun hakkında sizlere danışmak istedim öncelikle arabamın sol rot kolu boşluk yapıyordu degişmesi gerekliydi ustama götürdüm sagolsun garantiye sokup degiştirdi arabada tık yok ama bu seferde araba hızlı iken sola dönüşlerde direksiyonun en ufacık sola hareketinde vuuuuvvv diye sanki sürtme sesine benzer bi ses cıkartıyor teker bilyesinden olma ihtimalinin az olamasına karşılık yinede degiştirdik bilyeyi ama ses kesilmedi akislere baktık hiç bişey yok rot ayarları ile oynandı ihtimal olabilek her türlü ayar degiştirilip denendi fakat yine kesmedi sesi bi yere sürtme ihtimaline bakıldı yok hiç bişey yok ama sesin nerden geldgini bulamdık hala power felanda degil vurma felanda yapmıyor artık bu saaten sonra yapacak bişey bayramdan sonraya kaldı bakalım bayram bitene  kadar kafamı yiyecek bu ses bi fikri olan varsa veyahut daha önce bi sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa onların söylediklerinide uygulamaya calışacagım şimdiden teşekkür ederim İYİ BAYRAMLAR TÜM .VWTR AİLESİNE [/color]

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
Ynt: SOL tekerden gelen bi ses..!
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2010, 23:24:57 »
ben ön düzeni komple değiştirdiğimde (rot kolları amortisörler felan) usta iş bittikren sonra araca bindi daha ilk çıkışta dönerken olmadı dedi geri girdi. ne oldu dedim bilmem nereye sürttü dedi. altına eğildi bi boruyla bişeyler yaptı tamam dedi 5 dakikada. bence sizin ustanız vw den anlamıyor. anlasaydı bilirdi. ama şunu da söyliim benim usta öyle ki adam lastiğin izine girmiş çakılın sesini bile farkediyor o derece yani. ;)
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2010, 23:27:13 Gönderen: golge »
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion