Gönderen Konu: Otomatik vites sahipleri dikkatine!  (Okunma sayısı 6059 defa)

Çevrimdışı golf2001

• Profili Görüntüle
Otomatik vites sahipleri dikkatine!
« : 12 Eylül 2010, 15:03:04 »
Arkadaşlar bu konuyu ikinci kez açıyorum.lütfen bilgilerinizi bekliyorum.1-otmatik vites kaç km de yağ değişimi gerekiyor.2-servis mi özel servismi.3-yağ markası önemlimi.4-yağ değişim sonrası sorun çıkıyormu.5-ankarada bu işi en iyi hangi servis yapar.(açık adres veya telefon) şimdiden bilgileriniz için teşekkürler.

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
Ynt: Otomatik vites sahipleri dikkatine!
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2010, 19:39:19 »
Aracım otomatik değil yağ değişim konusunda da bir fikrim plduğu söylenemez ama bu dahil kullandığım 3 arabamın bakımlarınıda başkent sanayi sitesi deniz otomotivde yaptırdım hiçbir sıkıntı yaşamadım.Gitmek isterseniz arayıp her konuda yardımcı olmalarını isteyebilirim.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı fatih_et

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2010, 22:04:55 »
Arkadaşlar bu konuyu ikinci kez açıyorum.lütfen bilgilerinizi bekliyorum.1-otmatik vites kaç km de yağ değişimi gerekiyor.2-servis mi özel servismi.3-yağ markası önemlimi.4-yağ değişim sonrası sorun çıkıyormu.5-ankarada bu işi en iyi hangi servis yapar.(açık adres veya telefon) şimdiden bilgileriniz için teşekkürler.
1.) ne yağı motor yağı mı şanzuman yağı mı?? motor yağı 10.000 km veya 1yıl değiştirilir (hangisi erken gelirse)
şanzuman yağıysa 90.000de değişir

Çevrimdışı cemal arslan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2010, 23:44:44 »
1. otomatik şanzıman yağları tam emin değilim ama 60 bin de değişiyor sanırım
2. özel servislerde de iyi ustalar var ben özelden yanayım
3. otomatik şanzıman için ATF kullanılır
4. sorun çıkmaz ancak otomatik şanzıman yağ değişimi yapabilmek için servis cihazı olması gerekiyor şanzıman belli ısıda olacak bunuda cihazla  takip ediyorlar.
5.
ahmet usta
kılık otomotiv
30 cadde 547 sokak no 21 ivedik
merkez sanayi sitesi
395 19 68
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2010, 23:46:11 Gönderen: cemal arslan »

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #4 : 13 Eylül 2010, 10:46:45 »
60.000 km'de birATF3 kodlu otomatik vitesler için özel olarak üretilen yağ ile değişim gerekiyor. Yağı değiştirirken önce arabayı yağın soğuması için bekletiyorlar ondan sonra kartel ve trübünler dahil kendilerine has bir teknikle boşaltıp karteli ve yeni filtreyi yerine taktıktan sonra yağı koyuyorlar. Özel servisten yanayım Ankarada Şahin otomatik vites servisi var Yanlış hatırlamıyorsam hurdacılar sitesine yakın olan yerdeki sanayi sitesi ismini hatırlayamıyorum.

Yağ değişimi yapmazsan sorunlarla karşılaşabilirsin.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı golf2001

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2010, 09:22:15 »
selam arkadaşlar (fatih-et)  otomatik şanzuman yağ değişimi hakkında bilgi istemişdim.belirtmemişim kusura bakmayın.