Gönderen Konu: Ledli gündüz farlarım ve işte nasıl yaptım..  (Okunma sayısı 26456 defa)

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
Sonunda özene bözene yaptığım led li gündüz farlarım..

Yorumlarınız bekliyorum sizce nasıl olmuş bu tip led mi yoksa orjinal sis mi daha güzel? ::)

ilk önce sis lambalarının yerinde olan plastik ızgaraları yerlerinden çıkardım güzelce temizledim.
led li farlarım,sıcak silikon ve kesici bir alet ile bu işe başlıyoruz.

Daha sonra ledlerimizin gireceği şekilde iki adet yatay kesik atarak bacaklarını plastik e sokuyoruz ve arkadan sıcak silikon ile sabitliyoruz.Bu arada ledlere su vs girmemesi için ledlerin etrafınıda sıcak silikon ile inceden silikonluyoruz.

Ve plastik ızgaralarımıza yerleştirdiğimiz gündüz farlarımızın son aşaması olan kabloları bağlayacağımız tesisata göre (park mı, direk elektrikli anahtar mi isteğe bağlı) uzunlukta kablo ekliyoruz

sonrasında da aracımıza montajını ve elektrik bağlantısını yaparak (en zor kısmı burasıydı ben parklara bağladım ve kaportanın içinde 2 saat kayboldum en zor kısmı elektrik bağlantısı oldu  >:( )

Veee sevgili golf ümün gündüz ledleri ve beyaz park lambaları ile birlikte bitmiş son hali.. :sevgi:

keyifli forumlar...    8)
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2010, 13:39:33 Gönderen: SeCeo »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ynt: Ledli gündüz farlarım ve işte nasıl yaptım..
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2010, 19:04:21 »
Kardeş yanlış anlama zevk meselesi bu iş tabi ama bence bu led işi her araca yapıldığı için tadı kaçtı gibi..Dediğim gibi alınma sakın, sonuçta zevk meselesi, benimki fikir..

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2010, 20:04:32 »
yok maminci estafurullah atıyorum sen far üstü led seversin ben bu tarz dediğin gibi zevk meselesi  ;) normal sis farı yerine daha hoş durmamış mı ama?  ::)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2010, 20:23:37 »
Doğru, allta olması farklılık yaratmış.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2010, 20:24:38 »
ben çok beğendim ya gerçekten çok başarılı olmuş normal sis farına göre çok daha güzel tabi ikisininde yeri başka ama görsel olarak budur diyorum elinze sağlık parka direkmi bağladınız gri kablo var parkın onu çentipmi bağladınız direk parklar yanınca odamı yanıyo
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2010, 20:31:33 »
ben çok beğendim ya gerçekten çok başarılı olmuş normal sis farına göre çok daha güzel tabi ikisininde yeri başka ama görsel olarak budur diyorum elinze sağlık parka direkmi bağladınız gri kablo var parkın onu çentipmi bağladınız direk parklar yanınca odamı yanıyo

Teşekkürler,evet parklara bağladım.
Farların kablo soketinde parklara gelen kahverengi ve sarı-mavi olan kablo var kablo demetinin içerisinden onları ayırıp bağlantısını yaptım.
Ama daha sonra ayrı bir anahtar devresi yapıp parklardan ayıracağım istediğim zaman açıp kapatmak için.
Sabırsızlandığım için şimdilik bu şekilde yaptım :sevgi:

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2010, 20:36:15 »
 ;) çok güzel gerçekten işlev konusunda nasıl iyi aydınlatıyomu?
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2010, 20:48:29 »
;) çok güzel gerçekten işlev konusunda nasıl iyi aydınlatıyomu?

evet tatmin edici  :tamamdir

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2010, 20:49:03 »
güzel olmuş yakışmış.  aydınlaması nasıl?
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 13 Ekim 2010, 21:27:58 »
konuya maydonoz oldum ama yapmak isteyenler varsa elimde ledli sis var uygun fiyattan verebilirim. İlgili ilanın linki sitede mevcut

Golf R desing ledli sis

Resimdeki T5'in farın büyüklüğünün yanında ufacık kalmış ama gündüz vakti böyle yanıyor:

Fiyat konusuna gelince 2 takım kaldı yanlış hatırlamıyorsam 30 liraya isteyen olursa verebilirim.

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2010, 21:37:53 »
Ben Beğendim kötü uygulamalar var etrafda ama seninki onlardan biri değil kardeş tebrikler... :tamamdir

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2010, 21:40:10 »
sadece sonuna nokta koyuyorum serhat abiye katılıyorum.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2010, 22:12:29 »
Ben begendim. Gayet Güzel

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 14 Ekim 2010, 01:43:19 »
Bende bependim hatt bende düşünüyordum ama şimdi angel eyes farlar vs. var çok fazla ışık olacak diye vazgeçtim.ma bu araçta çok şık durmuş bence ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ