arakaslar tente bitti o problemi çözdük. simdi jantlar canımı sıkıyordu mk1 cupe de 13 borbet 7 ofset cok buyuk tatlı duruyordu ama cabrıolette durmuyor bnde jantlarımı sattım su an sac jant var uzerınde ve 16 9 ofset borbet sıparıs ettım gercek alman yanı 13 ler dgıldı gercek neyse pazartesı para uatırıcam carsambaya kadar gelmıs olur eveet yorum beklıyorum tavsıyelere acıgım
Bence hemen Borbetleri iptal ettir Replika BBS RS al abi Emin ol daha iyi durucaktır
Valla bende benim dizeli aldığımda 200 ü görüyodu 3. viteste Sonra söktüm temizledim onardım düzeldi
bu arada cabriyonun motoru %99,9 jb. benimkinin tıpkısının aynısı. tak far benimki biraz daha temiz üst kapakta bende de 1,6 yazıyo ama araç 1,5 kabullenmek lazım
a3 dediğin araç 102 hp 1100 kg senin araç 850 kg 70 hp karbüratör ve motorun iyi ise 1-2 de öne atlama ihtimali var ama 3. vitesten sonra şansın yok. belki adam basmamıştır? bu ihtimali de gözden geçirmek gerek. ama benim aracı da düşünüyorum da kısa mesafede 102 lik a3 ü yerim gibi geliyo ama büyük konuşmamak lazım
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
valla ben olanları soyledım yalan yok kısa mesafede dedıgın gıb cok ıyı bızım araclar ama uzun mesafede cok kotuler aslında bır vr6 takmak lazım bıyerden parayı bulup o zaman a3 mu uzun mesafe mı kalsın kontagı bıle cevırmem derım
mavi mk1 ordamı hala yanlız o 1.1 yada 1.3 tü ona göre motor parçası alıken dikkat et karb. memeleride ufaktır onun.hehehehe tabi ahbap olunca öyle hüseyin abi mi verdi parçaları?görürsen tekrar bol bol selamlar herkezeee hurdalıktaki
biri vr6 mı dedi Volkswagen Yedek Parça Motor (komple) 5.200 TL
hönk sadece motor 5000 lira bu motoru bu haliyle takmak benzin yakmaktan başka bir anlamı yok. buna turbo atacan öyle takacan yoksa vr6 nın pek bir esipirisi yok benceee. bunlar da yaklaşık bir 10000 e patlar fiyat çok iyimser. bunu takınca yürüyen ve fren tertibatını düşününce tek çare vazgeçmek kalıyor