Gönderen Konu: merhaba arkadaşlar abiler ben aranızda daha yeniyim yardımcı olurmusunuz..  (Okunma sayısı 18298 defa)

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlarım abilerim üstadlarım adım kürşat yaşım 20.ben golf 1 dizel almak istiyorum bana  yardımcı olurmusunuz..şimdiden çok teşekkür ederim..

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
[email protected] mail adresim bana burdanda detaylı olarak yardımcı olursanız çok sevinirim..

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
Hoş geldin kürşat kardesim. Forumda uzman arkadaşlar sana yardımcı olacaktır fakat mail adresin yerine burada yazışarak çözüm bulunursa herkes için faydalı olur. İnşallah güzel bir mk1 bulursun.

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
hoşbulduk volkan abi tabi mail adresimi hani fotoğraf filan için istemiştim inşallah temiz ii bi golf 1 buluruz..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Hoş geldin şimdiden uyarayım yalnız Mk1 bir hastalıktır virüsü bi kere kaptınmı  bi daha kurtulamazsın hastalanmaya hazır mısın  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
korunmasız geri dönüşümsüz sekel kalmaya da razıyım :D

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
konuyu açman güzel olmuş , hem bulduğun araçlarıda burda paylaşa bilirsin kürşat tek biz değil bütün arkadaşlarında fikrini alırız belki aracı bilen de çıkar sen dün gösterdiğin araçların link'ini  koy yada başka araçları , hep birlikte sana olur yada olmaz diyelim
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
bende öle düşündüm sedatım hani belki satmaya niyetlenen olur siteden eğer paramız gitcekse birine forumdan tanıdık arkadaşlara olsun die hem de herkesle paylaşmak tanışmak istedim

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
erşan abi çok teşekkür ederim saol en üstteki lacivert ve beyazı beğeniyorum sence nasıl?fazla paramda da yok anca o kadar yani o yuzden 4 5 cvarı 

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
beyazı beğeniyorum ama o pahalı geldi biraz daa sonra en üstteki lacivert güzel geldi bana belki bordo da iidr sahipleri tank mı ama

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
tanıdık mı demek istemiştm

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Sahiplerini bilmiyorum sahibindende gözüme takılan kasalar bunlar ama nekadar düzgünde gözükseler canlı gördüğünde çok farklı çıkabilir.  Mk1 alırken yanında bu araçtan anlayan birisi olursa güzel olur.. Beni kasanın çürüklüğü mk1 de pek ilgilendirmiyor ama yorgun bir kasa adamı üzer buna dikkat ediceksin. Dizelde motor önemli orj. KM si ve nekadar düşük olduğu uzun yıllar sana hizmet edeceğini gösterir. Dizeller toplu ve bakımlı motor varsa fiyatları yüksek oluyor buda yakıt ekonomisinden dolayı.

En üstteki mavi tek kapı dizel full toplanmış bir kasa iç dış boyanmış ve TDI bir motor u var. Ama kulelerde biraz darb var..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı karayel09

• Profili Görüntüle
anladm abi haklsın şimdi turbo takması iyi mi kötü mü?