Gönderen Konu: merhaba arkadaşlar abiler ben aranızda daha yeniyim yardımcı olurmusunuz..  (Okunma sayısı 18287 defa)

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
bizim sarı civcivde mk1 i seven birine giderse ben de sevincem. çok uğraştım ama binmek nasip değilmiş.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
 Bu aracın sağı neden basık sol tarafı neden kalkık.  ::) Resimlere göre baktığımızda rakam bu araca çok fazla..
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2010, 22:30:49 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı halilom

• Profili Görüntüle
Bu aracın sağı neden basık sol tarafı neden kalkık.  ::) Resimlere göre baktığımızda rakam bu araca çok fazla..
coilover ları tam ayarlayamaddılar herhalde  ;D

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
yok be abi fotoshop saolsun.

fiyat konusundada dizelde motora bakılacak sa motor sıfır.
şaseye bakılacaksa sıfır çürük.
içine bakılacaksa koltuk göğüslük direksiyon on numara
lastiklere bakılacaksa 7,5 inch 15 jant 195 50 15 on numara lastik
yakıt 0,142 iyi değilmi

Çevrimdışı halilom

• Profili Görüntüle
Erşan abinin ki 11 kuruş yakıyor  :saygılar

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
tuco bende bayrampaşadayım merkezde :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı tuco

• Profili Görüntüle
: ) yok reklam yaptığım kardeş, bu başlığı görünce bakayım dedim araçlara, bunu gördüm tavsiye ettim, birazda bilen eden varsa yorum yapsın ben de nasipleneyim diye : ) yoksa bursa'da yaşıyorum yani ayıp ettin.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
çok para
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
 O araç iç dış boyanmış gibi duruyor ama yanından göremek lazım.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
O araç iç dış boyanmış gibi duruyor ama yanından göremek lazım.
Evet öyle duruyo bakmak lazım ama arkda gider lacivert mk1 de var :)

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
o aracı ben yakından inceleyip pazarlık ettim.. motor tamamen bitik fena üflüyo hatta bu aralar yani soğuk havalarda çalışmama ihtimali bile vardı o kadar kötüydü motoru yani.. kaportası düzgün araç boyanmış tabiki.. ufak tefek yerler var yapılması gereken.. pazarlık etmeye çalıştım alıcı niyetiyle lakin adamın 3 kuruş inmeye niyeti yok o parayı etmez dedim..
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
 Hiç konuşmam aga giderim aracın yanına sahibine merhaba derim nasılsın derim sonra geçerim incelemeye. Kusurlarını tek tek söylerim yüzüne hiç umrumda olmaz. İnceledikten sonra vereceğim rakamı söylerim. 3bin derim oda aracını biliyosa 3500 der pazarlık başlar. Yok benim aracım öyle değil ederi bu der hayırlı satışlar derim giderim.  1 kere kazık yeriz hayatta birşeyden 2. ye olmaz :D
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2011, 17:02:46 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Hiç konuşmam aga giderim aracın yanına sahibine merhaba derim nasılsın derim sonra geçerim incelemeye. Kusurlarını tek tek söylerim yüzüne hiç umrumda olmaz. İnceledikten sonra vereceğim rakamı söylerim. 3bin derim oda aracını biliyosa 3500 der pazarlık başlar. Yok benim aracım öyle değil ederi bu der hayırlı satışlar derim giderim.  1 kere kazık yeriz hayatta birşeyden 2. ye olmaz :D

keşke her müşteri senin gibi olsa abi ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ