Gönderen Konu: Sis Farı Seti Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar !!!  (Okunma sayısı 15436 defa)

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
Ynt: Sis Farı Seti Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar !!!
« Yanıtla #28 : 11 Ağustos 2011, 21:15:39 »
Orjinali yok zaten.
Orjinal dedikleri de Hella'nın yaptığı.
Gol IV'lerde orjinal sadece far içinde vardır.
Orjinal Hella sisli farlar, arka sislerle aynı anda mı yanıyor?  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #29 : 11 Ağustos 2011, 22:43:54 »
Orjinal sislere de bağlanabilir arka sis iptal edilip ya da en iyisi ayrı bir düğme yapcan şöyle aşağılara doğru sadece sisleri açıp kapamak için.böylece farları açmadan da sisleri açabilirsin bir de zenon çaktı mı sislere gündüz sadece sisler yanar.malum yeni moda bu  :)
evet ben de ayrı bir düğme düşünüyodum ama arka sisi iptal edip orjinal anahtara bağlatmak daha mantıklı.park lambalarıyla beraber yakılabiliyo sisler.zaten bizim parklar beyaz ampul.sisleri de xenon yapınca sadece onları yakıcam şehiriçi  :tamamdir :D

Bu arada ben de SAKARYA lıyım  :D yazın sık sık gidip geliyorum.KARASU luyum  :tamamdir
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2011, 22:45:09 Gönderen: ilGhiNC »
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #30 : 12 Ağustos 2011, 00:15:19 »
ben angel olarak parkları ayrı 1. kademeye, 2. kademe kısaları, 1. kademe sislere far içi sisleri ve alta takacagım sisleri ve 2.kademe sis ise arka sisler kalacak.. ;) orginalligi bozmayacagım.. ;)  böyle düşünüyorum.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #31 : 12 Ağustos 2011, 00:19:18 »
Vallahi bizim golf trendline versiyon.sisler çift kademe mi yoksa tek mi bilmiyorum.ama tek olduğunu hatırlıyorum.bir kez açmıştım arka sis farını.bir kez Tık etti.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #32 : 12 Ağustos 2011, 00:21:23 »
Olabilir, bilmiyorum.. Benim highline ve 2 kademe.. ;) ondan orginalligi bozmak istemiyorum..
Das Auto..