Arkadaşım herkezin dediği gibi kısa mesafede 307 alabilir, ama ibre 120 den sonra falan golf arabasını tutamassın 260 a kadar yolu var derim ben İstanbul ankara asvaltında Lpg de 220 bastım çok rahat benzinlide 240 ı gördüm ve müthiş yol tutuşu ve makasa girebiliyosun banamısın demiyor peguot arabasını vw nin yanından gelemez
Bence bizim arabaların yol tutuşu o kadar da iyi değil. İki hafta önce eşimi ehliyet sınavına yetiştirmek için hızlı sürmem gerekiyordu. Yolda bir astra'yı geçtim. Eleman düştü peşime o basınca ben de bastım iş kapışmaya döndü hiç niyetim yokken:)) Tünelde yol verdim geçti sonra ben düştüm peşine. Arkasından takip ederken Astra'nın çok iyi yol tuttuğunu gördüm. Benim araç biraz savruldu ve bıraktım. Bizim araçlar konfor konusunda iyi ancak süspansiyonu yumuşak.
307 bilmiyorum nasıldır hiç sürmedim ama 1.6 golf süratten ziyade konfor için yapılmış bence.
Daha önce Opel kullanıyordum ki onların süspansiyonları serttir ve iyi yol tutar. Bizimkiler daha yumuşak konforlu ama virajlarda o kadar iyi değil. Ancak ben tercihimi konfordan yana kullanıyorum:))
Yalnız şunu da eklemem lazım. Benim lastik havaları biraz yüksekti. Savrulmaya onun çok etkisi oldu. Lastik havalarını 32'ye düşürünce yol tutuşu çok daha iyi oldu. Test ettim ordan biliyorum:)) Yine de Opel kadar değil ama orası kesin:))