Herkese hayırlı akşamlar yine ben
Benim gibi sizde MK1'iniz güzel görünsün istiyorsunuz ama konfor,yakıt vs fedakarlık yapmanız gerekiyor,yakıtı geçtim konfor durumu şu anda 0 görünüm kalın lastiklerle muhteşem ötesi ama sürtme konforun kötü olması ne yazıkki görünümde psikolejik olarak etkliyor
Önceden hep görünüm diye tuttururdum ama çukurlara vs girince o tak tuk gitmesi öldürüyor beni içim parçalanıyor geçenlerde düşündüm kendime değil MK1'ime zarar veriyorum dedim şu anda üzerinde 15 ATS Cup jantlar var ve çok hoş duruyor ayrıca kule gergisi
spor yay + amortisör var ama konfor yok elimde 1 takım 13 ATS Cup var bu halde yol tutuş vs çok iyi fakat 0 konfor en ufak vibrasyonu direk içeriye yansıtıyor sizce bu halde mi kalsın yoksa 13 ATS'lerimi parlattırım üzerine 0 lastik takıp amortisörlerimi yenileyip mi taksam tabiki bunlar para demek olduğu için biraz bekliycek ama yinede olmıyacak şeyler değil yada hem konfor hemde görünüm aynı anda olmıyacağı için 2 seçenekten birini seçmem gerekiyor ben kararsız kaldım sizce hangisi ?