Gönderen Konu: dikkat cam silecek problemi  (Okunma sayısı 7527 defa)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
dikkat cam silecek problemi
« : 22 Ocak 2011, 12:57:50 »
arkadaslar aracı alalı 3 hafta oluyor ara sıra acıyordum tutuk tutuk calısıyordu on camın silecekleri. acaba dedin lastiklerindenmi havaya kaldırdım kolları yine aynı. ve bugun hiç çalışmıyor artık .  butonunu acıyorum ancak ben elimle silecek kollarına yardımcı olursam calısıyorlar.silme işlemi bittiginde kendi yerine değilde biraz yukarıda konumlanıp duruyorlar. bende m3 yaglayıcı sprey vardı kaputum acıp ızgaraların arasından puskurttum ama nafile. silecek motoru değişecekmi  yaglanacakmı?
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
Ynt: dikkat cam silecek problemi
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2011, 13:14:28 »
kollar zamanla kirden yağsız kalıyor
sökülüp temizlenip yağlanacak
senin yaapabileceğin bir iş değil, alet edavat gerekiyor. birde o ızgaralı plastiği bilmeyen biri sökerse kırabilir  ;)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2011, 14:10:48 »
sıktım ben ızgaraların arasına kesin olur dedim ama olmadı be birader tühh
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2011, 15:13:07 »
yok kolları falan komple söküyorlar, yağlamayla olacak iş değil.
izmirdeysen usta konusunda yardımcı olabilrim  ;)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2011, 17:43:41 »
mk ıv  evet izmirdeyim yardımcı olursan sevinirim. ne yapıyorlar motormu değişiyor. birde silecek calıstırma kolunda hız ayarı var sanırım o etkisiz eleman yaa?

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2011, 18:03:44 »
o düğme yağmur sensörünün hassasiyet ayarı.

3. sanayide japon oto var biliyormusun
japon dediğime bakma vw parçacısıdır.
o dükkana sırtını ver solda özdeniz oto elektrik var.
İbrahim ustanın dükkanı, kalfası zeki falan var. bu araçları iyi tanıyorlar yardımcı olurlar.

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2011, 19:15:07 »
yagmur sensorumu :D hah bende hızını ayarlıyor zannettim. tamam birader dikkate alacagım tesekkurler...

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2011, 09:24:00 »
senin aracın kaç model, 2000 model ve üstü comfortlarda var yağmur sensörü  ;)

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2011, 14:14:56 »
benim silecekler otobanda kilitlenmişti .. silecek motorunu söküp temizleyip yağlıyorlar 50 liracık sıkışmış :)
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2011, 14:16:30 Gönderen: cimmy »

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Ocak 2011, 19:52:46 »
evet silecek sıkışmış ayrıca polen flitresi değişti ayrıca su tahliye delikleri tıkanmış ve akvaryum gibi geziyormusum yaa.sıkışıklık bayagı ugrastırdı ayrıca.  70 tl