ama hak verilecek hiç birşeyleri yok üstat, onların anne babaları ne durumda olur öyle bir durumda
amele pazarına benzettim ben daha çok Arabalarada öldüm sanki rx8 ler filan varda illegal yarış hepsi gübre araçlara bak
O denemelere 900-1000 hp lik arabalar da geliyor, sadece o gün yoklar
Rx-8 de bizim arabalara göre çok iyi bile olsa sınıfındakilerin en kötü performanslılarından biridir. Tabii tasarımı ve motor teknolojisine hayranım, param olsa alırım o ayrı bir konu
Açıkçası ben gerçek bir araba tutkunuyum. Lastik kokusu, motor sesi vs çok hoşuma giden şeyler. Araba almamın sebebi de kesinlikle ayağımı yerden kessin diye değil, onunla uğraşmak için. Motoruyla ilgilenmek, iç kısmında değişiklikler yapmak, önüme çıkan problemleri kendi çabamla aşmaya çalışmak. Yaptıkları tehlikeli mi? Evet tabii ki tehlikesi var, ama kaldırımda yürümek bence bundan çok daha tehlikelidir. Yol ve iklim şartları uygun olmadığında inanın onlardan birisi bile arabasını dışarı çıkarmaz. Bu kadar savunmamın sebebi içlerinde tanıdıklarımın olması sebebiyle değil, aksine hiçbirini tanımam ve muhabbetlerini de sevmem. Ama herkesin hoşlandığı sevdiği bir hobisi vardır. Kimi resim çizer, kimi dağa tırmanır, kimi kayak yapar, kimi surf yapar vs. Bunların çoğu yaptıklarından binlerce kat daha tehlikeli. Orada çıktıkları hız bomboş dümdüz yolda en fazla 100-130 km. Hergün otobanda ve bazılarımızın trafikte yaptığı hız.