ben usta diye dükkan açan bu adama ne desem acaba adam enjektör geri dönüş hortumlarını öyle bir yanlış takmış ki önce güldüm sonra sinirden kudurdum adam birinci enjektöre geri dönüş vermiş bir tarafına kör tapa takarak diğer 3 enjektörün hortumularınıda kendi arasında bir birine bağlamış
asıl olay ilk arabayı teslim almaya gittiğimde oldu bu bam başka bişi tabi üst kapağı takmış kapatmış arabanın motor yağ içinde diyor ki üst kapak contası yok gelmemiş o yüzden eski contayı taktım ama kaçırıyor onuda alırsan takarım sonra getirirsin biir çalıştır bakalım nasıl kaçırıyor dedim bir baktım ki bildiğin akıyor böyle bir kaçırmayla beni insaflı olan bir usta gönderemez iki güne motor yağsız kalır zaten söktürdüm kapağı gittim conta kestirdim onu taktık oldu ama usta (sözde) bunu akıl edemiyor bile
babamla iddalaşıyordu bir ara babamda eski tamirci bir yandan onu tutmaya çalıştım ilk defa böyle bir sanayi deneyimi yaşadım ama bidaha töbe ankaraya çekiye yükler götürürüm arabamı vida söktürtmem burada