Gönderen Konu: Tavrınız Ne olurdu?  (Okunma sayısı 7741 defa)

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
Ynt: Tavrınız Ne olurdu?
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2011, 17:56:24 »
  ;D  ;D  ;D

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Şubat 2011, 18:09:19 »
kesinlikle tek kuruş vermem  :bekleriz:

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 08 Şubat 2011, 18:12:33 »
Türkiye'de değil de başka bi memlekette olsan tazminat bile alırsın ama bu ülkenin gerçeği ise uzlaşman gerektiğidir usta adamlık yaparsa ayrı ama yok kardeşim diyosa parçayı öde işçilik verme buna da yok diyorsa adamı iyice süzdükten sonra OffLiner'ın dediğini bi düşün   :bekleriz:  >:(
:tamamdir işçilik verme ama parça için birşey diyemem sana kalımış orta nokta bulmak lazım o konuda.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2011, 19:41:37 »
Görüş bildiren arkadaşlara çok teşekkür ederim,
serviste konunun nasıl neticelendiğini anlatayım;
arızanın tespitinden sonra ustaya borcum nedir diye sordum, bana, işçilik bizden olsun 60TL rulman parasını alalım yeter dedi (60TL parça+40TL işçilik 100TL ya anlaşmıştık) bende bunun üzerine, aracı sana koşulsuz teslim ettim, arızayı bulduğunu söyledin (çok çabuk karar vermişti) arızalı bölgede işlem yaptın ama sonuç alamadın benim paramın ve fabrika orjinal rulmanımın ne kabahatı vardı dedim ve 5 kuruş bile vermeden oradan ayrıldım.(bu kadar kısa olmadı tabi arada ciddi tartıştık >:( )
eğer ki diğer usta bana rulman böyle ses yapmaz uğultu yapar nasıl olurda böyle bir arıza olduğunu söyler dememiş olsa parça parasını verebilirdim.
1500 tane sürekli müşterim var diyen bu adam çok kısa sürede arızayı bulduğunu düşünüp yeterli kontrolü yapmadan icraate geçerek artistlik yapmasaydı işi yapan ustanın el emeği ve işçiliği için(son derece titiz ve iyi çalıştı arabanın başında bekledim) en azından parça parasını kurtaracaktı.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #18 : 08 Şubat 2011, 19:58:27 »
Hayırlı olsun.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Şubat 2011, 10:58:47 »
ben olsam malzeme parasını verirdim işin nihayetinde değişen 7 yıldan beri kullanılan parça
yapılan kusuruda diğer bakım onarımlarla telafi ederdim insanız hepimiz hatalar yapıyoruz  :)
golf 4 1,8 Highline