Gönderen Konu: Lpg Sistemi Taktırıcam Yardım  (Okunma sayısı 23494 defa)

Çevrimdışı ekrem_mkIV

• Profili Görüntüle
Ynt: Lpg Sistemi Taktırıcam Yardım
« Yanıtla #42 : 15 Haziran 2011, 15:33:02 »
Selam arkadaşlar yeni lpg taktıracak arkadaşlara kesinlikle ama kesinlikle önerim L O V A T O.  bu iş bu adımın işi 1968 den beri oto lpg sistemlerı yapar bu firma zavolli 1997 brc de o civarda lovato sıralı sıstemde ilk cihazı lovato-easy 2. nesil easy fast ve son nesil easy fast plus dır yani adamlar sürekli ecu yu yenilemekte ve sistemi güncellemektedir. 1yıl içinde 1 e30 bmw me 1 e34 bmw me 2 golf ıv premiline a 1 opel zafiraya taktırdım çekiş ses sorun MAHAŞALLAH hiç bir şey yok çok araştırdım ben bu işi. çok ama çok titizimdir her konuda tek sorun ustam iş bitince ecu ye laptobu bağlayıp sistem tanıtma yaparken koltuğa oturup sağ ayağı ile sağ kapı lastiğimin üzerine bastı çok ayar oldum. onun dışında sorun yok bırde orada EYÜP usta var genç bır arkadaş benden daha titiz sanat eseri gibi işliyor sistemi aracımda lpg olduğu belli değil hiç bir elaman motor bölümünde ortalıkta görünmüyor herkez gizli bir tane delik delinmedi sistem montajı için aracın üzereinde olan vidalar kullanıldı.tavsiye eserim. izmir eren oto gaz çiğli ata sanayiinde ekremin selamı var deyin çünkü benım yolladığımı öğrenınce anlıyorlar işin nasıl titizlikle yapılması gerektiğini. saygılar....

10 gün önce taktırdım golfIV premiline edition 1,6 16v  ş.içi 0.190 kuruş yaktım. ilk 150 km 3000 devirde  kullandım
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2011, 16:26:28 Gönderen: ekrem_mkIV »

Çevrimdışı golf2001

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2011, 23:47:32 »
vallahi ustam benim bundan önceki golf 4 de tomasetto vardı italyanmıs oda ama bunda lavato taktırdım 60 tl ye şehir içi 385 km yol yapıyo ankara gibi bi yerde.tomasettoyla 90 tl ye yapıyodu o zamanda gaz 1.860 dı.
ankara lı hemşerim selam
60 türk lirasına 385 km ise
en ucuz gaz 2 tl
60\2 = 30 lt gaz yapar
30 \ 385 km =7.80 lt gaz
100 km şehir içi ankarada 7.80 lt gaz demek.
MUHTEŞEM
fabrika benzin değerlerinden bile düşük.
kürşat kardeş.
 bende golf 2001 otomatik (lpg prins)var.ş.içi 100 km de 10-12 lt arası gaz tüketiyor.(araç benzinden lpg geçmeden hareket etmem)
 arkadaşımda 2000 golf düz vites var ş.ici 10 lt tüketiyor.
ölçüm doğru ise  (benzinle gidilen yol yok) ise senin bu tüketim.MUHTEŞEM.

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 18 Haziran 2011, 13:06:36 »
Şiçine 7,8 lt tüketim olamaz, hele otogazda hiç olmaz çünkü otogazın verimi düşük oluğundan benzine göre %10-20 fazla tüketir ama fiyatının ucuzluğundan kurtarır.

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 18 Haziran 2011, 13:42:17 »
ben atiker kullanıyorum herşeyinden çok memnunum. bence kalitesi çok güzel, beğenmeyenlerinkide başkalarından etkilenmesinden kaynaklı diye düşüüyorum yada şansızlıkları diye, yakıtım bugün standartlarında yani lpg 2.27 iken km 18 kr civarı ş.içi ş.dışı karışık. çekişte mükemmel.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı TuNCh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 21 Haziran 2011, 23:46:14 »
Öncelikle merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım...

İlk arabam olarak uzun zamandır Golf4 almayı düşünüyordum sonunda istediğim oldu (2003 Pacific 1.6 16V 90000km)

Aracı alalı daha 1 ay olmadı, aldığımda lpg takılı değildi ve gerçektende ortalama bir arabadan fazla yakıt tüketiyordu, bayaa bi araştırdım lpg sistemlerini ve en sonunda BRC taktırmaya karar verdim, piyasadaki sistemlerden pahalı (toplamda 1750tl ye mal oldu) ama gerçekten çekiş konusunda oldukça tatmin edici...Açıkça söyleyebilirim ki bu kadarını beklemiyordum...Yüksek hızlarda bile (160+) gaza tamamen basınca beklenmedik bir şekilde arabayı one atıyor...Yakıt tüketimine gelince 90 tl ye depo full doluyor ve 350-400 km (kullanıma göre) gidiyor...Tavsiye ederim, başınızı ağrıtmaz (taktırdığım sistem motor ikaz ışığının yanmasına neden oluyor bilginiz olsun)
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2011, 23:46:46 Gönderen: TuNCh »
Golf IV Pacific [2003]

Çevrimdışı golf42001

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 22 Haziran 2011, 09:35:10 »
bende 2001 comfdrt var iki hafta önce corumda brc taktırdım 1500 e bu zamana kadar benzinde bindiğime yanarım taktıracaksan brc ve kesinlikle 2A mühendislik süper işcilik

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #48 : 22 Haziran 2011, 09:39:08 »
Benim araçta da BRC var motor arıza ışığı yanmadı.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı aeras

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 15 Ağustos 2011, 13:43:26 »
Bende de 2001 conf. var brc taktırdım 4 ay kadar once araba kesınlıkle eskısı gıbı degıl. aracın sertlıgı agresıflıgı azaldı. aynı zamanda km basına odedıgım yakıtta azaldı. :)) 40 gun kadar ayara gıttım (yaklasık 20 defa) aracın lpg ye gecerken stop etme sorununu cozemedıler. normalde ısı derecedeyken arac lpg ye gecmelıymıs benımkını 44 dereceye kadar cıkardılar sorun azaldı ama yıne devam ettı (sabahları calıstırırken benzınle manuel calıstırıp motor ısısı 70 derece cıvarına gelınce gaza alıyordum) sonunda enjektorlerın yanındakı sensoru ıptal edıp regülatorun uzerıne bır sensor baglayıp sorunu cozduler. şimdilerde araç lpg ye gecerken bunu hissettiriyor (yaklaşık 10 gundur) henuz lpg servısıne gıdemedım. bırde sabahları (sıcak ve sogukta) çalışma problemım oluyor, bir servis HAL sensoru arızası oldugunu soyledı arastırıyorum cozersem yazarım.

Çevrimdışı red_bull_29

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 19 Ağustos 2011, 17:59:21 »
Romano marka lpg taktırdım 1 ay önce 1600tl ye,şehir içi:230 kuruş ,şehir dışı:200 kuruş yakıyor.lpg litre fiyatı:2,40 tl den hesaplandı.
Bende çok uzun süre tereddütte kaldım lpg taktırıp taktırmama konusunda ama şimdi verdiğim karardan çok memnunum kesinlikle bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum.Tek dikkat edilmesi gereken iyi işçilik yapan bir yere taktırmak.keyifli sürüşler herkese

Çevrimdışı cagri_2004

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 24 Ağustos 2011, 12:36:39 »
selamlar, bende de 2004 1.6 16v pasific var lpg taktırmayı düşünüyorum ancak BRC ve KitMTM arasında kararsız kaldım :(