öncelikle herkese merhabalar,
ben foruma yeni üye oldum.lpg ile ilgili konular vardı aslında yeni konu olarak açmam uygun oldumu bilmiyorum.çok güzel ve seviyeli ve bir o kadar da faydalı bir site.çok güzel bilgi paylaşımları var.herkese buradan çok teşekkür ederim.ben 2001 model1.6 trendline aldım 7-8 ay oldu.aldıktan hemen sonra aracı 100 bin km ağır bakıma girdim.4 yeni kışlık lastik taktım,anlıyacağınız baya bir masraf yaptık.aldığımdan bu yana benzinle biniyorum baya yormaya başladı.uzun süredir lpg için araştırma yapıyorum.sorduğum tüm servisler hangi marka kiti takıyorsa onu öneriyor ve sorun yaşamazsın diyorlar doğal olarak.ileride sorun yaşamamak için doğru karar vermek istiyorum.ve bu işi artık sonlandırmak istiyorum.yakıt için aracımı satmak istemiyorum.sizlerden ricam uzun süredir lpg ile aracını kullanan arkadaşların tecrübelerini paylaşmanızı rica ediyorum.sizlerin vereceği bilgiler benim için çok değerli.ve ayrıca Eskişehir'de önerebileceğiniz yer ve ustalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.aşağıdaki 4 markaya yoğunlaşıyorum ve kafamda tartarini var.(1400 tl)
brc
atıker
zavolli
tartarini ..........iyi forumlar.saygılarımla.