ayrıca madem ticari kaygın yok niye gelip golf 4 forumuna satış linki atıyorsun. golf kullanıcısı bile değilsin ki olsan da değişmez ben görüşümüz yazmışım sana ne? beğenmedim dediğim de senin linkin değil arkadaşın aracındaki spoiler idi. kendi kendine gelin güvey olmuşsun halen burda ibrahim tatlıses edebiyatı yapıyon. bu konuyu uzatma seviyeyi düşürme git satışını efendi gibi doğru başlıkta yap.
Ticari kaygım da yok,daha önce söylediğim gibi 70-80 lira gibi rakamlara sana mukavvadan spoyler yapmazlar! Rakamlarla ifade etmem gerekirse,ben bu spoylerden iki tane getirttim,Özgür (Freeman) iyi bilir. Birisini onun için birisini de isteyen olursa satmak için getirttim. R32 spoyler sipariş ettik 2 tane 2si içinde toplamda 250 lira gibi bir para ödedim ama dolandırıldık resmen OEM R32 yerine iki tane fiber yapımı spoyler geldi.Neredeyse yarı fiyatına veriyorum,bu böyle bir spoyler isteyen insan için fırsatmıdır? bence fırsattır arkadaşında hoşuna giderse işi görülür diye verdim ilanı! Ayrıca bu site üzerinden pek az insanla ticaret yapmışımdır. Alamadığım paralarda oldu zamanında,eksik aldıklarımda oldu,vazgeçtiği için beni zarara sokanda oldu. Hiç bir tanesini forumda afişe etmişmiyim? Bu ahlaktır,3 kuruş için kimseye minnet etmedim etmemde.Benden alışveriş yapan az sayıdaki insanlardan biri dahi çıkıp bırak Gani'den bunu aldım ama başka yerde daha uygunmuş demeyi,dışarıda ne fiyatsa bende o fiyattan sırf yardımcı olmak için Gani'den aldım desin ben üyeliğimi silerim.Benim bu siteden ürün verdiğim arkadaşlara o ürünleri ya bulamadığı için veya Türkiyede olmadığı için vermişimdir yada piyasanın çok çok altına vermişimdir.Bu ticaret değil arkadaşım,buna biz yardımlaşma diyoruz! Bana senin Golf'ün bile yok diyorsun ama bir düşün bakalım ben Mercedes'e binerken Golf hakkında bu kadar çok şeyi nerden biliyorum? Sen Golf'e "ayaba" derken biz Golf sahibiydik. Sen Golf'ünün jantını değiştirmekten acizken biz Golf'ümüzü ve arkadaşlarımızın Golf'lerini gerek görsel gerek donanımsal gerekse performans olarak geliştirmekle uğraşıyorduk.Hoş şimdi ben sana arabanın bijon aralığını ve göbek ölçüsünü sorsam ona bile cevap veremezsin ama bana dalaşmayı biliyorsun. Üyeliğin şurada topu topu 1 yıl olmuş,profilinde ne adın var ne msnin ne mail adresin ne de hangi ilde ikamet ettiğin!Uzaydamı yaşıyorsun arkadaşım? Forumdaki insanların sana ulaşmaması içinmi bu kadar gayret?Sonra çok doğru insanmış gibi bana cevap yazıyorsun. Bugüne kadar 545 mesaj yazmışsın bir tane elle tutulur faydan olmamış foruma,300 tane iletin soru ve soru niteliğinde ama sen bugün kalkmış senin soruna cevap yazan insanlara kafa tutuyorsun bu nankörlüktür! Karşındaki insanı eğer tanımıyorsan bişey yazmadan önce profiline ve gönderdiği iletilere bak forumdaki yerini yaşını niteliklerini öğren ondan sonra o insana hitap şeklini belirle. Şimdi ben bu kadar şey yazdım ama sen kalkıp yine benimle laf yarıştırmaya kalkarsın bana bulaşırsın,onur diye bir kavram var çoğu insanın unuttuğu. Senin yerinde başka bir insan olsa utanır ya özür diler ya da bir daha birşey yazmaz bunun üzerine ama açıkca söylemek gerekirse ben senden daha seviyesiz bir cevap bekliyorum. Ne yapalım alıştım artık forumlarda senin gibi insanlarla karşılaşmaya. Beş parmağın beşi bir değil maalesef....
Ayrıca diğer forum üyelerinden ve özellikle Ankara'lı arkadaşlarımdan yaşattığım gerginlik için özür diliyorum sadece kendimi ifade etmek istedim. Rahatsız edici veya yanlış birşey söylediysem lütfen uyarın mesajımı düzeltiyim. İyi geceler...