ya tek kelimeyle helal olsun sana. araştırdın, parçalarını tek tek topladın, ustalarla cebelleştin (kaporta ustana laf yok ama bak) valla bitti. sabrın sonu selamet. mk1 sevgin her şeye üstün çıktı. zorlukların hepsini tek tek aşıp ortaya kız gibi bir araba çıkarttın. helal olsun. can-ı yürekten tebrik ederim.
Allah kazasız belasız dolaşmayı gönlünce gezmeyi uzun yıllar uzun yollar görmeyi nasip etsin. fırsat olur da ben gelebilir miyim o taraflara aracını yerinde görebilir miyim bilemiyorum. öyle sanıyorum ki iş icabı da bu taraflara aracınla yolun düşmez. bakalım nasip diyelim. ama olur da yolun düşerse aracın son halini eşimin de görmesini çok arzu ederim. başına gelecekleri biliyor. planımı anlatıyorum. yaaa öff eski arabayla uğraşma uğraştırma bizi de diyor. yok diyorum bir yaz tatilimi sanayide harcayacağım ama ortaya harika bir araç çıkacak diyorum. kafasında canlandıramadığı için omuz silkiyor.
Trabzonda kayınbiraderlerimle konuşuyorum. bakarak olun diyorum. değecek mk1 bakadurun diyorum. kulağınız açık olsun diyorum. ya enişte onların parçaları pahalı. üstüne az daha koy şahin filan al diyorlar.
kapmışız bir kere virüsü. ilacı belli. M K 1