Gönderen Konu: Hararet Sorunu ?  (Okunma sayısı 14955 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Hararet Sorunu ?
« : 09 Mart 2011, 01:53:18 »
Abilerim termostadım-fan müşürüm vs hepsi tıkır tıkır çalışıyor termostadı kışlık aldım hemencecik ısınıyor hararet ortaya geliyor pat sabit kalıyor ne aşağı ne uyarı Maşallah'ı var ama bu akşam hava bayağı soğuktu radyatörün önüne kalorifer ısınsın diye karton koydum eve giderken düşük viteste yüksek devirde gittim biraz hararet ortayı aştı ama sona fazla yaklaşmadı eve uğradım bi kaç dk rolentyde durdu ama alçalmadı bende şüphelendim rampa çıkarken sona doğru yaklaşmaya başlayınca korktum hemen durdum kaputu açıp radyatörün önündeki kartonu çıkarıp attım hava bayağı soğuktu hemen düşer diye düşündüm biraz ilerledik çok az düştü ama yinede ortayı geçikti şehir merkezine gittik Mk1'imi park ettim yaklaşık 3 saat falan karın altında kaldı marşa bastım biraz yürüdüm resmen hararet hiç inmemiş ortaya bile düşmemişti ki bu kadar soğukta normal olamaz diye düşünüp hemen durdum ve kaputu açtım yedek depoda hiç su kalmamıştı radyatörün içindeki seviyeyide göremediğim için bi anlık şüpheye düştüm tamamen mi bitti diye neyseki yanımda 2.5L pet şişede su vardı rolentyde çalışırken suyu doldurdum kapağı,kaputu kapattım koltuğa oturmamla hararetın ortaya düşmesi bir oldu eve gelene kadarda hararet ibresi yerinden hiç oynamadı çok şükür... Acaba bir sıkıntı var mıdır her hangi bir yerine birşey olmuş mudur kontrol etmem ettirmem gerek yerleri var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hararet Sorunu ?
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2011, 01:59:04 »
su olmayınca fan açmaz hararet yapar :D düz mantık :tamamdir
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2011, 02:02:16 »
su olmayınca fan açmaz hararet yapar :D düz mantık :tamamdir
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :D :D :D gecmıs olsun gokhan dıkkat et aracına hararet yapıp bıde basına ıs alma  :saygılar

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2011, 02:03:08 »
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :D :D :D gecmıs olsun gokhan dıkkat et aracına hararet yapıp bıde basına ıs alma  :saygılar
Şimdilik bi sıkıntı yok abi benim kızın Maşallh'ı var ama iyikide hava soğuktu ya  :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2011, 02:04:12 »
Yolda babamı aradım kartondan yapar mı diye önce küfür etti sonra egzoz sesi duymak için bağırttırırsan hararette yapar şeyin şeyinide yapar dedi kapattı  :D

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2011, 02:09:58 »
Yolda babamı aradım kartondan yapar mı diye önce küfür etti sonra egzoz sesi duymak için bağırttırırsan hararette yapar şeyin şeyinide yapar dedi kapattı  :D
bu karton ısıne oldum olası ayarım zaten gokhan kartonuna dıecektım ama baba benden once wermıs manyelı sana :D :D :D :D :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 09 Mart 2011, 02:12:52 »
bu karton ısıne oldum olası ayarım zaten gokhan kartonuna dıecektım ama baba benden once wermıs manyelı sana :D :D :D :D :D
Bizim baba eski sağlam TIR şoförlerinden eski Volvo 400 Power kullanırdı plakası bile aklımda 16 K 4500  öyle bi ustası oldu ki telefonla mekanik tırları tamir ettirebikme özelliği vardı Bursa'da yapılan TIR yarışlarında 1.lik kupası var abi adam tam prof yani biz sadece onun yolunda ilerliyoruz pratik çözümlerde üstüne yoktur ama artık yaş ilerledi eskisi kadar uğraşamıyor oda istiyor basınca gitsin eskiyle uğraşma diyip duruyor  :)
« Son Düzenleme: 09 Mart 2011, 02:13:27 Gönderen: GolfMk1Cabrio »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Mart 2011, 08:31:23 »
Sabah babama olayı biraz değiştirerek anlattım ''Neee hararette bide stop mu ettin dedi '' yok etmedim dedim su koydum düzeldi dedim hararetliyken stop edersen yapışır falan dedi bu doğrumu gerçekten bişey olmuş olabilir mi birazdan inip bakıcam ama yinede bi yorum yazında tam olarak öğrenelim  :-[

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #8 : 09 Mart 2011, 12:54:32 »
 Olm sen kendi sonunu kendin hazırlamışın. Aracında hem termostat var hem karton koyuyorsun senin yaptığın işmi. O karton termostat olmadığı zaman koyulur. Sen aracın hararet yapıp conta yaksın diye elinden geleni yapmışsın bide hararet varken stop ettiysen yakındır eline alırsın üst kapağı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2011, 20:28:43 »
Olm sen kendi sonunu kendin hazırlamışın. Aracında hem termostat var hem karton koyuyorsun senin yaptığın işmi. O karton termostat olmadığı zaman koyulur. Sen aracın hararet yapıp conta yaksın diye elinden geleni yapmışsın bide hararet varken stop ettiysen yakındır eline alırsın üst kapağı..
cok yapıcı bı yorum olmus ersan :D :D :D :D :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2011, 20:52:01 »
cok yapıcı bı yorum olmus ersan :D :D :D :D :D
Ne bilem abi kalorifer bi türlü ısınmak bilmiyodu geçici olarak koydum unuttum bide onu bugün bayağı gezdim bi sıkıntı yok çok şükür İnşallahda olmaz  :-[

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2011, 21:13:54 »
hararet varsa en guzeli surat yapacaksin :)
ben bizim arabada (mercedes w115) 20 yilda yalnizca bir kez hararet gordum, o da termostat arizalanmis onun disinda yasamadim ama arkadasimin renosu vardi europa midir ne karin agrisiysa ondan, onla baya bi basima gelmisti, bakiyorum eger hararet tavan yapmissa suratleniyordum dusuruyordum..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2011, 21:22:52 »
hararet varsa en guzeli surat yapacaksin :)
ben bizim arabada (mercedes w115) 20 yilda yalnizca bir kez hararet gordum, o da termostat arizalanmis onun disinda yasamadim ama arkadasimin renosu vardi europa midir ne karin agrisiysa ondan, onla baya bi basima gelmisti, bakiyorum eger hararet tavan yapmissa suratleniyordum dusuruyordum..

O dediğin yüksek viteste düşük devirde soğuk hava vurması olayı abi bayırda boşa atsan aynı hesap  :) Hararet ibresi tavan yapmadı lambası yanmadı ama ortayı bi çeyrekten biraz daha fazla aştı  :-[ Bende o sğuğa rağmen 5 dk'da tekrar hraret yapınca şüphelen,p hemen kaputu açtım havalar soğuk kaputa elimi süremiyorum birazda üşengeçlik var  :-[ Söz kızım bi daha seni üzmiycem arabam benim ya ona rağmen bugünm tık demedi tek marşta bastı gitti Maşallah kızıma benim yaz gelsin onu bol bol ödüllendircem kısmetse Bolu buluşmasına kızımla gelcez  :sevgi:

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Mart 2011, 21:26:15 »
O dediğin yüksek viteste düşük devirde soğuk hava vurması olayı abi bayırda boşa atsan aynı hesap  :) Hararet ibresi tavan yapmadı lambası yanmadı ama ortayı bi çeyrekten biraz daha fazla aştı  :-[ Bende o sğuğa rağmen 5 dk'da tekrar hraret yapınca şüphelen,p hemen kaputu açtım havalar soğuk kaputa elimi süremiyorum birazda üşengeçlik var  :-[ Söz kızım bi daha seni üzmiycem arabam benim ya ona rağmen bugünm tık demedi tek marşta bastı gitti Maşallah kızıma benim yaz gelsin onu bol bol ödüllendircem kısmetse Bolu buluşmasına kızımla gelcez  :sevgi:

evet dedigin gibi nihayetinde yuksek surate maruz kalan aracin bol ruzgar yiyip sogumasi :)
bak sen sanslisin, ben hala bi arac alamadim kendime, senin aracin var kiymetini bil  ;)
bu bolu bulusmasina denk gelsemde bende katilsam keske ya..
zaten universite boluda  :D :D