Ya arkadaşlar benim aldığım ancak evrakları beklediğim için henüz teslim alamadığım aracımın bugün yine yanına gittim biraz da gezindim, aracın radyatöründen buhar çıkıyor ve arabanın içine doluyor. Birkaç yere sordum, zaten benim tahminim de o yöndeydi radyatörden dediler zira arabanın radyatörü orijinal fabrika çıkış. Benim arabada nedendir bilmiyorum veya artık normal midir, hararet göstergesini ortayı baz alarak 4 e bölersek ilk çeyrekte sabitlenip kalıyor. Yani çok uzun mesafe gitmedim ama araç uzun süre çalıştı orada sabit. Bu arada radyatörden su buharımsı şeyler çıkmaya devam.
Merak ettiğim, inşallah yarın ben bu arabayla Gebzeden İstanbula gelecem, bu hararet normal midir ? Bu arada aracın fan açtığına da hiç şahit olmadım (Tabii sürekli gözüm motorda gitmediği için giderken açıp açmadığını bilmiyorum) ama ibrenin oynadığını da görmedim. Hararet göstergesinin bozuk olduğunu varsayarsak hararet esnasında o göstergedeki kırmızı ışık yanar mı ? Bunlara artı olarak bir ek daha aracın kaloriferi de bu sebeple ısınmıyor. Bir ek daha araç en azından daha tam denemediğimden bilemeyeceğim ama su da eksiltmiyor gibi...