Gönderen Konu: cam filmi?  (Okunma sayısı 11374 defa)

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
Ynt: cam filmi?
« Yanıtla #14 : 14 Mart 2011, 00:01:30 »
Ya bir sorun çıkmaz bence.benim aracımda da şuan var ama yeterince siyah değil.bende ön cam hariç bütün camları en koyu cam filminden yaptırmayı düşünüyorum.
Polis işine gelince polisi karşıdan görünce ön 2 camı açınca pek bir sorun çıkmıyor  :)

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 14 Mart 2011, 01:12:39 »
ben yıldım artık şu polislerden lanet olsun nerelerıne batıyorsa bu fılmeler anlamadım :bekleriz: :t

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2011, 16:58:35 »
yaptırdığımın  1. ayında yapıştırdı hemen cezayı.  bidahakine arabanı bağlarlar deyipte yol verdi sonra. bidefasında da ortaköyde durdurdu. arabayı arkadaşım kullanıyordu,arkadaşım polise bir ağladı bir ağladı ki sormayın.  :'(  küçük emrah halt etmiş yanında. :D  ben yanında gülmekten ölüyorum.polis beni görse basardı kesin cezayı. ordan arkadaş sayesinde yara almadan ayrıldık.  bide cam filmini koyu yaptırmışız,karanlık bastırdığında ne aynalar gözüküyo ne parkedebiliyorsun. mesela sola dönmek istediğim zaman yan camdan hiçbişey göremiyordum. mecbur kafamı öncama kadar uzatmak zorunda kalıyordum.  cam filmi güzel görüntü sağlıyor ama fazla koyu olmamasını tavsiye ederim. :tamamdir

Çevrimdışı ali500

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2011, 17:11:09 »
2 numara çizilmezi tavsiye ederim.. hafif karanlık o luyor ama zamanla alışırsın.. filmsiz arabada kendini çıplak gibi hissetmeye başlarsın  :) hele ailenle bindiğinde çok rahat edersin... lambalarda durunca öküz gibi arabanın içine bakanlara uyuz olurum da  :)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2011, 17:50:30 »
Arkaları 2  önleri 1 çektirin poliste birşey demez diye düşünüyorum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2011, 18:05:18 »
kanun açık ve net : cam filminin her türlüsü yasak.
ama şu var ki açık olanlara ve normal seyredenlere pek bişey demiyorlar.
benim şahsen açık olmasına rağmen çevirmeye girdim mi 4 camıda açıyorum ki içerisi görünsün.

yoksa polis kendince haklı, adam karaşimşek gibi dolanıyor ortalarda
nereden bileyim içeriden bana silah doğrultmadığını diyor  :)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Haziran 2012, 12:12:16 »
http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/atv-4/2012/06/23/cam-filmi-cezasina-iptal-293490.html

Arkadaşlar cam filmi yasak değil artık. Mahkeme kararı var. Emsal gösterebilirsiniz. Ama kaliteli ve çok koyu film çektirmezseniz sorun yok. İtiraz hakkınız var ve kesin kazanırsınız..

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2012, 15:45:02 »
Bu son karar süper olmuş.. Bende TR'ye dönünce yaptıracagım.. Ama abim bi cam yaptırmıştı Stepway'e film gibi ama aynı zamanda polarize ve içeriden dışarısı da karanlık degil.. hatta ben ilk inanmamıştım sırf bu yuzden gece kullandım hiç bi sıkıntı yok.. onun ne oldugunu öğrenip yaptıracagım ön cam'da hafif karanlık yanlardan ve arkadaş hiç bişey görünmüyor dışarıdan bakınca.. ve camdan güneşede bakabiliryorsunuz gözünüzü almıyor farlarda aynı şekilde.. stepway için tüm camlar 400-450Tl gibi bi fiyata yaptırmıştı ama süper ötesi oldu.. şimdi ne kadardır bilmiyorum..

Polis konusuna gelince arkadaşın fiat bravosu vardı polis direk anahtarla çarpı atmıştı filme anasını s.kmişti filmin.. Polisleri zaten sevmem bide insan gibi olmayanları çıkınca çok sinir oluyorum..
Das Auto..

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2012, 17:41:03 »
öyle yapan polisin hemen yaka numarasını alıp içişleri bakanlığına şikayet maili yollayacaksın. Yaptığı şeyin de resmini çekeceksin. O zaman film çizmenin ne olduğunu görür bi daha da yapamaz...

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2012, 18:45:36 »
kimsenin ekmegiyle oynamayalım dedik..
Das Auto..

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2012, 16:32:06 »
Ya bir sorun çıkmaz bence.benim aracımda da şuan var ama yeterince siyah değil.bende ön cam hariç bütün camları en koyu cam filminden yaptırmayı düşünüyorum.
Polis işine gelince polisi karşıdan görünce ön 2 camı açınca pek bir sorun çıkmıyor  :)

zamanında yazmışsın kanka noldu sanada yazdılar banada hemde 2 numara filmli kelebek camına  :) ama şikateimide ettim ilgili yerlere sonuç beklıyorum şimdi ;)

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2012, 00:31:21 »
3 defa 3 numara cam fılmı cektırdım 1 cezada gıttı dıgerı patladı 3.sunude kendım soktum.:D sana tavsıyem krom cam fılmı cektır benım on cam dahıl komple fılmlı.krom fılmın avantajı gecelerı arabada fılm yokmus gıbı gosterı ıcerden dısarıyı tabi dısardan ıcerı goremıosun.iç aydınlatmaları acarsan dısardan baktıgındada ıcerısı oldugu gıbı gorunuo.on camada dusunursen ıcerden gorme acısından hıc bır sıkıntı yok.3numara ve 2 numara fılmden cok farklı ve guzel.