Gönderen Konu: GOLF3'e Siyah Cam ?  (Okunma sayısı 8250 defa)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
GOLF3'e Siyah Cam ?
« : 14 Mart 2011, 10:24:26 »
Merhaba arkadaşlar

Daha önceki aracım içinde epey bi araştırma yapmıştım TSE onaylı SİYAH cam artık üretilmediği söylenmişti. Sadece rengi yeşil gibi olan renkli camlar TSE onayı alabiliyormuş.

Camlara film çektirmektense siyah renkli cam aramayı düşünüyorum ( firmaların elinde kalan varsa tabiki ) Bu siyah camı bulan varmı aranızda ?

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
Ynt: GOLF3'e Siyah Cam ?
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2011, 10:27:27 »
tayfun, artık renkli siyah cama da ceza uygulaması var.  ya cam filmi olmuş yada renkli cam hiç farketmiyor 140 tl cezası var.. 
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2011, 10:38:48 »
camda TSE onay ibaresi varsa dert yok abi :) 78 model 131e sonradan takılmış benekli siyah cam var vizeden rahatça geçiyor  :tamamdir

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2011, 10:58:36 »
bu durumu gazetede okumuştum.. sayfayı tarayıcan geçirip burada paylaşacağm..  :saygılar   umarım gazete çöpe gitmemiştir  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2011, 11:11:13 »
benim bahsettiğim araba kaportacı bi abimizde 10 yıldır kullanıyor abi ruhsatda da camla ilgili herhangi bir ibare yok

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2011, 11:22:55 »
benim camlarda siyah muayeneden geçmiş 2010 mayıs ayında polis ne yapacak camı mı kıracak, cam parasını karsılasınlar beyaz yapayım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2011, 11:32:28 »
bi arkadaşımız siyah cam taktırdı vw harici bi araca camcı elemanla anlaştılar vize öncesi gelip camı değiştiririz diye 2 yılda bir bu işlemi yapıyor :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2011, 20:04:37 »
Benim camlarım beyaz döşemelerimde beyaz olduğu için içerisi o kadar rahat görünüyorki sanki cam falan yokmuş gibi beyaz camı tavsiye etmiyorum ben siyah cam daha hoş duruyor heleki aracınız kırmızı-siyahsa  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2011, 09:00:16 »
haklısın gökhan araba kırmızı-siyah bide siyah cam olsa süper ama 1 haftadır araştırmalarımda maalesef yok

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2011, 12:17:03 »
Araştırdım baya bir baktım
camların sökülüp fırınlandığını yazmışlar birkaç yerde bi nevi boyanıyormuş ama sağlamlığı azalıyormuş.
birde geri dönüşü yok. Bence film iyidir çok koyu yapmadıkça polisde sıkıntı yapmaz.
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2011, 13:38:53 »
şimdiye kadar hiç siyah cam derdim olmamıştı ama şu suzuki'nin camları bardak camı gibi,güneş olduğu gibi içeride ve sürekli yol yaptığım için inanılmaz şekilde rahatsız ediyor. önümüzdeki günlerde 2 numara film çektirecem bende polis falanda umurumda değil artık,zaten esmer bir insandım şimdi sol kolum bildiğin siyah oldu :)  bizde insanız arkadaşım yasalara saygılı olda nereye kadar yasa beni düşünüyormu???

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2011, 13:52:48 »
allahdan gün içinde yol yapmıyorum sabah - akşam trafikdeyim. Gün içinde yol yapsam dakka beklemem hemen en koyu filmi yaptırırdım

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2011, 13:55:30 »
antalyaya gittim sabah erken saatlerde çıktığım için güneş paso soldan vurdu sol kol baya baya mendilci çocuk rengi :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması