Gönderen Konu: Kendinize iyi bakın...  (Okunma sayısı 6711 defa)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Ynt: Kendinize iyi bakın...
« Yanıtla #14 : 19 Mart 2011, 20:42:53 »
haklı
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Kendinize iyi bakın...
« Yanıtla #15 : 20 Mart 2011, 17:18:51 »
 Forumun Adı VW ve bu gurub araç kullanan herkezin siteye üye olup birşeyler paylaşması veya yardım istemesi normal. Bilgi birikimi olan kişlerinde elnden geldiğince yardım etmeleri güzel bir olay ama her oto yada moka maydonoz konular yada yazılarada cevap vermek yada vermemek kişinin kendisine kalan birşey o yüzden kafaya takılacak pek bişey olmadığını düşünüyorum ve şahsımca uzun süredir ilgimi çeken kısımlara yazı yazmaya özen gösteriyorum..

Bırakıp gitmek olmuyor gani sonuçta uzun yıllardır burda güzel arkadaşlıklar kuruluyor ve gerçekten gönül verenlerin uğramadan geçmediği bir forum durumuna geliyor o yüzden yeri geliyor insan düşünüyor bizm kullanıyoruz yoksa bizimi kullanıyorlar.. Ama bunu insan zamanla kendsi kısıtlayarak durumu kurtarabiliyor. 

Forumda benim özenle takip ettiğim tek başlık Mk1 kısmı önceden diğer kısımlarada girip bildiğim konularda yardımcı bilmediğim konularda yardım alıyuordum ama bir müddet sonra baktım hiçbirine yetişemiyorum o yüzden başlıklarda kendimi kısıtlamak zorunda kaldım ve şuan gayette memnumum. Mk1-Genel ve sohbet başlıkları harci hiçbiryere bakmıyorum artık ve burlardada gereksiz konulara yazı yazmıyorum ve çok daha huzurluyom..  :-X :-X

Forumda anabaşlıklardan en sevmediğim yer Otomobilim kısmıdır bu arada : :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"