Gönderen Konu: vazgeçilmiyor....  (Okunma sayısı 9344 defa)

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
Ynt: vazgeçilmiyor....
« Yanıtla #14 : 22 Mart 2011, 19:57:48 »
Konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama tramer sorgusu falan yaptın mı? araç daha önce kayıtları geçmiş hasarı varmı? Yapmadıysan bir sorgula derim.
Arkadaşım konu ile ilgili değil de expertiz raporu içn ne kadar ödedin? sakıncası yoksa bildirebilirmisin bende 250 tl istemişlerdi.
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 22 Mart 2011, 20:04:36 »
trimerden 750 liralık bi çarpma gözüküyor. kartalda 330 lira verdim valla giden parayamı yanıyıııım mideyi üşütmüşüz hasta hasta orlarda süründüğümemi yanıyım bilmiyorum.. şimdi araştırıyodumda netten 'WAX turu urunler tekrar tekrar uygulanirsa o zaman aracin boya kalinligi artiyor' yamışlar arabanın sahibi yıkamacı bu araba sürekli yıkanan boya korumaya fln giren bi araç acaba bundanmı oldu diyorum? iyi tarafından bakmaya çalışıorum  :-[

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2011, 20:09:06 »
yanlış yapıyorsun arkadaşım.

aracı götürürüz servise söylediklerinçıkarsa ne ala aksi çıkarsa expertiz parasını sen ödersin diyeceksin.

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 22 Mart 2011, 20:16:43 »
trimerden 750 liralık bi çarpma gözüküyor. kartalda 330 lira verdim valla giden parayamı yanıyıııım mideyi üşütmüşüz hasta hasta orlarda süründüğümemi yanıyım bilmiyorum.. şimdi araştırıyodumda netten 'WAX turu urunler tekrar tekrar uygulanirsa o zaman aracin boya kalinligi artiyor' yamışlar arabanın sahibi yıkamacı bu araba sürekli yıkanan boya korumaya fln giren bi araç acaba bundanmı oldu diyorum? iyi tarafından bakmaya çalışıorum  :-[

Öncelikle geçmiş olsun. 330 off baya çokmuş bunlar kafasına göre mi para alıyorlar istersen  bu drumu araştır az buz para vermemişsin...belki geri alabilirsin.
 Bu servisler vallahi çok pahallı.  :bekleriz: :bekleriz:
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 22 Mart 2011, 21:20:12 »
arabayı gösterdik doğuş otodan ekpertizini aldık... yürüyeni motoru şanzımanı cartı curtu hatasız ama gelin görünki sahibinin iki yerinde lokal boya var dediği arabada tavan ve kaput hariç boya heryerinde çıktı.. nasıl oluo bu arkadaşlar adam ısrarla boya olmadığını söylüyor? vernik fln atılmış arabaya boya koruma bi sürü işlem yapılmış onlar etkilermi boyayı?

bence etkilemez, etkilese neden tavan ve kaputuda etkilemedi, bence iyi düşün sor soruştur .. tavan ve kaput boya kalınlığı aynı, diğer yerleri farklı ... ekpertiz parasınıda bencede çok almışlar 3 ay evvel ankara yetkili servis 190 demişti bizee,, doğuş soyguncuymuş .. dostum bence iyi düşün direklerin boyalarını kontrol ettirdin mi ? kötümser düşünüp araç kazalı diye düşünelim tüm kapılar boyalıysa bence camlar kırık ve kapı direklerindede boya olması lazım ? ne dersiniz daha tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparlarr...

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 22 Mart 2011, 21:21:59 »
yanlış yapıyorsun arkadaşım.

aracı götürürüz servise söylediklerinçıkarsa ne ala aksi çıkarsa expertiz parasını sen ödersin diyeceksin.

katılıyorum,  :tamamdir 

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2011, 08:45:03 »
way arkadaş, dürüst adam yok mu ülkede ya  >:(  İkinci el araba almak işte bu yüzden çok sıkıntılı! Pekii servis 60 bin km. olayına ne dedi. Çok inanamadım da..