Gönderen Konu: VOLKSWAGEN BETA TEYP ÇOK TEMİZ KODU MEVCUT!!! TAKAS VEY TEKLİFLE SATILIK  (Okunma sayısı 5747 defa)

Çevrimdışı gurcan

• GOLF MK1 KARMAN CABRİO....
    • Profili Görüntüle
Arkadaşalar BETA teyp takas olur veya satılık tekliflere açığım sahibinden .com'da codları olmayan teyplere 150-200 isityorlar ona göre değerlendirelim lütfen :) özelden yada burdan teklif yapabilirsiniz

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
mk2 için olan mı bu?

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
fiyat çok bu fiyata rcd 200 satılıyor :) ben geçen sene 100 tl ye sattım aynısını  :D

Çevrimdışı gurcan

• Profili Görüntüle
Doğrudur daha ucuza kodlusunu bulabilyorsanız kaçırmayın o zaman !! Bu arda ilanı dikkatlı okumadığınız da belli :) Çünkü orda fiyat yazmıyor sadece sahibiden .com'daki fiyatlar yazıyor ona göre değerlendirip teklif yapabilirsiniz :) Gönlümdeki rakamı verene satarım kabloları fişleri KODU her şeyi mevcut !!!

Çevrimdışı gurcan

• Profili Görüntüle
guncel  teklıfleri görelim uyana urunu vercem arkadaşlar

Çevrimdışı gurcan

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı gurcan

• Profili Görüntüle
TAMAM 100 TL İLK ARAYAN URUNU ALIR :)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
vay be bu teyp o kadar ediyormuymuş?
bende cd çalar alacaktım adama 50 sayarmısın benim teybi deyince kime satim ben bunu dedi çok üzülmüştüm 20 ye 30 a verecektim tamirciye parçasını kullansın diye.
iyiki vermemişim hala duruyo. hiç bişeye yaramıyor. kaset yok piyasada :D :D
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı gurcan

• Profili Görüntüle
Bazen öle ummadığın parçalar ve malzemeler para edebilir bunu normal ve saygıyla karşılamak gerekir kiminin çöpü bazısının altını olur  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

Çevrimdışı gurcan

• Profili Görüntüle
güncelllll :D :D :D