Gönderen Konu: Siz Olsanız Ne Yaparsınız?  (Okunma sayısı 8967 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Siz Olsanız Ne Yaparsınız?
« : 02 Nisan 2011, 20:20:25 »
 Bugun malum açıköğretim sınavı vardı.  Görevliyiz.  İlçeden ile 55 km yol gitmek lazım.
Millet gene sıfır arabasına kıyamadı çok km olur şu bu diye . piyango bana kaldı. 3 kişi topladım çıktık yola bizim sıkodayla.
Görevli olduğumuz bina şehir merkezinin biraz dışında. Yani şehir merkezine varmadan dönmek lazım. Şehir merkezinden de yol var ama iki misli uzak.

Şehir merkezinde oturan bir arkadaşımız telefonla aradı. Beni de alın dolmuş bulamadım dedi. Bu vatandaşın bizle aynı binada görevli  olduğunu zannettik.

Önce 15 dk kadar bu vatandaşı şehirin merkezinde arabayla aradık. Şurdayım dedi, sürdüm oraya. Orada yoktu. Bilmemnerenin önüne geldim dedi. Gittim oraya . Orada da yok. Böyle 15 dk aynı yerde yuvarlak çizdik.

Sonra vatandaşı aldık arabaya. Dedik nerden gideceğiz , şöyle sür dedi.  Demeye kalmadı, şurda dur dedi. Araçtan indi çekti gitti.

Buzz gibi olduk.

Bizim jeton geç düştü. Arkadaş meğer şehir merkezinde başka bi yerde görevli imiş. Yani onu aldığımız yer ile bıraktığımız yer arası 300 m var yok.

Üstelik bıraktığımız yer , gitmemiz gereken yerin tam zıttı bir yerde . Yarım saatlik yolu uzattık .

Vatandaş kıçını oynatmaya üşenmiş. Ayağına taksi çağırıyor. Üç adımlık yol için.  ÜStelik bizi de yolumuzdan ediyor.

Çok kızdım. Yanımdakiler arkasından konuşmaya başladı.  BEn arkasından konuşmak istemedim. Direk açtım telefonu lafımı saydım.

Bizimkisi en başta anlayamadı. Sonra onun da içine oturmuş. Yanımdakileri arıyor. Taksi ücreti neyse veririz gibi saçma sapan laflar etmiş.

Kimsenin arkasından konuşmayı sevmem. Dedikodu sevmem. Kin tutmam. Kızdım mı adamın suratına söylerim. Bu duruma da çok kızdım.

Haksız mıyım arkadaşlar. Siz olsnaız ne yaparsınız böyle bir durumda

Araba binmek içindir..

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Ynt: Siz Olsanız Ne Yaparsınız?
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2011, 23:21:09 »
Arkadaslığımı selamı sabahı keserim. Numarasını da cebimden silerim.

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2011, 23:22:23 »
O ne sorumsuz bir davranış örneği...
O nasıl bir üşengeçlik...
O nasıl bir arkadaş...
Yaptığı davranışı hiçbir mantığa sığdıramadım...
Yanılıyorsam düzeltin öğretmen galiba. O nasıl bir eğitmen...
Çok sinir bozucu bir durum.

Siz doğrusu yapmışsınız arkasından konuşmaktansa içinde hissetiğinizi kendisine iletmeniz doğru bir davranışş... :tamamdir
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2011, 23:23:34 Gönderen: nihilist_deniz »
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2011, 23:49:24 »
vallahi kardeş  bu yazdıklarını okuduktan sonra bende inan buz gibi oldum.  :o  yaptığı terbiyesizlik yetmemiş bide taksi ücreti neyse veririz gibi saçma sapan konuşması benide çileden çıkardı şimdi.  kusura  bakma ama arkadaşın tam  :bekleriz:  mış.

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2011, 02:48:49 »
Var maalesef böyle insanlar. Kendileri dışında hiç bir şey umurlarında değil. Yaptıklarını yüzlerine söyleyince de üste çıkarlar. Gerek yok çevremizde böylelerine. Bitirin bence arkadaşlığınızı. Bir de taksi parasından bahsetmiş :)  Keşke maddiyattan daha önemli şeyler olabileceğini de anlasalar. Sanki problem edilen yakılan yakıtmış gibi.

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2011, 04:10:07 »
 bence,arabasina kiyamamazlik degil onun adi, görmemi$likle birlikte senin neyine araba ,denilecek cinsten vatanda$mis.

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2011, 15:56:16 »
bence,arabasina kiyamamazlik degil onun adi, görmemi$likle birlikte senin neyine araba ,denilecek cinsten vatanda$mis.
karışmış sanırım. arabasına kıyamayan da başka bir arkadaş.
bu vatandaşın arabası olmadan önce defalarca getirdik götürdük.
ev taşıdı. 3 defa arabamı tıka basa yatak yorgan tabak çanak, tv , elektronik eşya doldurup eşyasını taşıdım.  koltuklarımda hala kiri, yırtığı durur . şimdi kendi sıfır araba aldı , kapısını açtığımızda dahi  değişik bakıyor , içi cızz ediyor sanki  ;D insanlar değişik işte

bu, bizi eşek yerine koyan arkadaş da başka arkadaş, o da öğretim görevlisi bizim gibi. araba alacak durumu elbette var , eşi de çalışıyor ama insanları kullanmak hoşuna gidiyor sanırım.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2011, 17:22:31 »
arkadaşım sanırım meslektaşız.
ben öğretmenim.
bizim okul oturduğumuz yere tam 25 km.
4 arkadaş gidiyoruz okula aynı yerden ve beraber geri dönüyoruz.
şimdiki okuluma yeni geldim ben 4 ay felan oldu.
ben yeni gelince beni enayi gibi gördüler sanırım senin arabayla gidip gelelim dediler.
bende sonradan parası neyse verelim, arabanımı yedik muhabbetleri doğmasın diye baştan söyledim.
kişi başı aylık 120 tl istedim.
uyarsa gelin yoksa ben bireysel takılırım dedim.
sadece hafta içi gidiş geliş yapıyoruz.
şuan onların gözünde benden iyisi yok.
bedava olsaydı belki yaptığım en ufak hata bile gözlerine batardı.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2011, 17:56:12 »
Sen sonuna kadar haklısın.Konu açılmışken bende anlatayımda rahatlayayım.İşyeri evden 22km faln çekiyor.Genelde arabayla gidiyordum.Aynı yerde oturduğumuz arkadaşlarıda götürüyordum nasıl olsa araba gidiyor boş gideceğine onlarda gelsin hesabı.Lan arkadaş o kadar benzinlik geçiyoruz biride demiyor yanaş diye.Alacağımdan değil insan teklif bekliyor.Sonra kızdım hiçbirini almadım geldiler yanıma birşey mi oldu diye.Yok yeni taşınan biri daha var arabaya 4 kişi alamam o yüzden hiçbirinizi almıyorum dedim.Şimdi enazından kafam takılmıyor düşündükçe.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2011, 18:52:19 »
Samet Hocam,
ayda 360 TL mi alıyorsunuz? Arabanız benzinli ise sizin gidiş gelişiniz ücretsiz eğer LPG li üstüne size para kalıyor :)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2011, 18:56:01 »
arabam lpgli, kardeş.
giderkende sıkıştırmıyorumda arabayı ortalama, 180 felan yakıyor.
aylık tam 1000 km yapıyorum.
360 liranın kabaca 180-200 yakıta geri kalanı bana..
böyle yapmayınca herkes nede olsa araba boş gidiyor hesabına vuruyor.
sonuçta bu arabanın lastığı eskiyor, kilometresi doluyor, ve trafiğe çıkarak riske giriyor.
bu kadar sorumluluğu ben üstleniyorum varsın bi 120 lirada veriversin arkadaşlar ne olacak sanki..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2011, 19:10:09 »
arabam lpgli, kardeş.
giderkende sıkıştırmıyorumda arabayı ortalama, 180 felan yakıyor.
aylık tam 1000 km yapıyorum.
360 liranın kabaca 180-200 yakıta geri kalanı bana..
böyle yapmayınca herkes nede olsa araba boş gidiyor hesabına vuruyor.
sonuçta bu arabanın lastığı eskiyor, kilometresi doluyor, ve trafiğe çıkarak riske giriyor.
bu kadar sorumluluğu ben üstleniyorum varsın bi 120 lirada veriversin arkadaşlar ne olacak sanki..
böyle olduğu çok daha iyi bedava götürsen birde üstüne laf ederler.Şimdide senden iyisi yoktur.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2011, 19:17:04 »
araba öylede böylede o yolu gidecek, bizide götürsün nolacak canım hesabı.  :D
Samet hocamın yine iyiymiş, kardeşim para veriyoruz extradan bizi oraya buraya götür demiyorlar.
dediği gibi arabaya bişey olsa kim elini cebine atar, arabası sorunluymuş der çıkar işin içinden.  ;)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2011, 21:06:09 »
yakında taksimetremi taktırsamki kardeş:)
[/font]