Hoşbulduk arkadaşlarım, abilerim. Şuan video upload aşamasında tahminim 2 saate yakın sürecek çünkü 1 küsür GB tuttu videomuzun boyutu. Video sırasında bir çok aksilik yaşandı bunları açıklayayım video gelmeden önce. Aklımdaki olay videoyu okulda Radyo ve Televizyon bölümündeki arkadaşlara montajlatıp editletmekti. Ama ne yazıkki bu kısmet olmadı, bi çok teknik aksaklıklar buna izin vermedi ve ek olarak arkadaşlarımın çoğunun sınava odaklanması onları bu işlerden biraz uzaklaştırmış malum son sene üniversite sınavı.Bende tuttuğum sözü yerine getirmek amacı ile okulda arkadaşlardan anlatabildikleri kadarı ile 15 dk lık bir ders aldım, sonra okulu kırıp doğruca evin yolunu tuttum.İnternetten bir çok dersleri izledim ve başladım montajlamaya.10 Dakika önce anca bitti fakat çok fazla umutlanmayın bu ilk montajım olduğu için bu 5 günlük beklemeyi karşılayacak ürün çıkmadı ortaya.Zaten montajı 1 günden kısa sürede yaptım.Aslında bana 2 gün daha verilseydi bütün efektleri çözüp kusursuz bir video çıkarırdım ortaya fakat Onur'un sürekli baskısı artı olarak forumdaki yorumları görünce (Forumu üyeliğim açık olmadığı halde takip ediyordum özellikle bu konuyu ve isyanınızı duydum
) bir an önce yetiştirmeye çalıştım.Bu yorum şevkinizi çok kırmasın çünkü kötü birşey çıkmadı ortaya sadece 5 günlük beklentiyi karşılamayacak bunu söylemek istedim. Herkesten bu kadar heveslendirip karşılığını veremediğim için çok çok özür diliyorum...