Gönderen Konu: rolantide titreme problemi yaşayanlar  (Okunma sayısı 75559 defa)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
Ynt: rolantide titreme problemi yaşayanlar
« Yanıtla #56 : 11 Aralık 2011, 02:56:23 »
arkadaşlar sorununuzu çözdünüzmü bilniyorum ama yınede yazıyım dedım.aracımı mart ayında aldım sabah calıstırdıgımda motor kopacak gıbı tıtrıodu ve ısınana kadarda devam edıodu.ısındıktan sonrada ara ara tıtreme yapıodu ayrıca vıtes degıstırmelerde gaza bastıgım anda vuruntu yapıodu.gebzede derdımı kımse care olmadı artık arabayı satmyı bıle dusundum her neyse.1 hafta once memlketım konyaya geldım.ustaya gıttım herseyı anlattım.hemen bobın ve bujı kablolarını sokup yenısını aldık taktık vuruntuyu bundan yapar dedı.tıtremeyı sordum hala tıtrıo motor lpg cıye gıt ayar yaptır gel dedı.lpg ci herseyı ayarladı baktı motor duzgun calısmıor deyıp elındekı spreyı motor şüphelendı yerlere sıkmaya basladı manıfold kısmının ustune sıktıgında tıtreme bırden kesıldı.oda tekrar ustaya gonderdı.oda manıfoldun lastıklerını degıstırdı eskımıs motor burdan hava alıo dedı.
cok uzatmıs olabılırım ozur dılıorum ama benım sorunum bobın bujı kabloları ve manıfoldun lastıklerı(dört tane ufak lastıkler)degısınce sorunum kalmadı arabamda tıtreme dıe bısy kalmadı ve vıtes degıstırınce arabadakı vuruntu da gıttı.şuan hersey cok sukur sorunsuz

Evet kardesim  MANİFOLT hava alıyor dogru tesshis tebrikler.Ben lpg takan yere goturdum aracı dedi hava kelebegi temizlensin ve hava emiş hortumun catlak dedi.Gittim ivw ustam ikisinide halletti amaaa  sorun devam ediyordu.Tekrar lpg ciye gittim lpg sisteminde SORUN YOK dedi.Sonra tekrar ustama gittim ve MANİFOLT hava alıyor o zaman dedi.Bende manifolttan supheleniyorum ama masraf olarak 300-400 lerden bahsetti :(
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı zinarnet

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 11 Aralık 2011, 12:47:31 »
Evet kardesim  MANİFOLT hava alıyor dogru tesshis tebrikler.Ben lpg takan yere goturdum aracı dedi hava kelebegi temizlensin ve hava emiş hortumun catlak dedi.Gittim ivw ustam ikisinide halletti amaaa  sorun devam ediyordu.Tekrar lpg ciye gittim lpg sisteminde SORUN YOK dedi.Sonra tekrar ustama gittim ve MANİFOLT hava alıyor o zaman dedi.Bende manifolttan supheleniyorum ama masraf olarak 300-400 lerden bahsetti :(
<yuh< '!! Ne 300-400 ü kardeşim, sakın ha hemen oradan uzaklaş .Manifoldu komplemi değiştirecek ,i hava alan manifoldun contaları değişir ki bu işi en insafsızca yapan adam bile toplamda 70-80 lira anca ister normali en fazla 50 tl ki zaten contaların tanesi serviste 8 TL.

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 11 Aralık 2011, 21:21:55 »
Ulan bunlar bana neden 300-400 dedi lan o zaman.Kime guvenecez biz yaa.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 11 Aralık 2011, 23:39:42 »
yok arkdasım ne 300 ne 400 ü ben ogun bujı kablolarımı bobınımı ve lpgcıde aayar yaptırdım ayrıca gaz fıltresını degıstım bunların hepsı ıcınde 385 mılyon verdım.ayrıca arkadas sormus spreyın markası ne dıe würth müydü neydı yada buna benzer ismi vardı

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 11 Aralık 2011, 23:40:54 »
ayrıca bızım manıfoldlar plastıkmıymıs neymıs o yuzden sıkıntıymıs.pololarınkı falan plastık degıl.

Çevrimdışı btbelhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 20 Aralık 2011, 20:44:02 »
arkadaşlar benim başıma şöyle bişi geldi ben aracımı yağ değişime götürdüm adam yağıdeğiştirdi sonra hava filitresinide bu flitre cakma dedi sana orjinal takalım dedi benim araçtan çıkan hava flitresinde made in germeny yazıyordu ustanın getirdiğinde made in austuralya yazıyodu bende bu nebiçim orjinal dedim usta hep bundan takıyoz dedi neyse temiz diye tak dedim sonra kullanmamda bi fark gördüm araç ilk kalkışta yarım debriyaj anında titreme yapıyordu bende eski hava filitresini taktım normale döndü sizin konuyla alakalı olabilir

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 22 Aralık 2011, 19:31:03 »
benım manıfoltdan kaynaklanıodu hallettık.ben suan acık hava fıltresı kullanıorum onda falan sıkıntı yok orjınalı cıkardım duruo.hıc ole tıtreme falan yok sımdı

Çevrimdışı s.akin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 23 Aralık 2011, 00:26:46 »
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 model golf aldım arac -17 de hiç hırlamadan calışıyor ancak araba ısındıktan sonra marşa birazdaha uzun basmak gerekiyor. lpg var durdugm zaman arada birde istop ediyor. lütfen yardım

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #64 : 23 Aralık 2011, 08:51:56 »
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 model golf aldım arac -17 de hiç hırlamadan calışıyor ancak araba ısındıktan sonra marşa birazdaha uzun basmak gerekiyor. lpg var durdugm zaman arada birde istop ediyor. lütfen yardım

benzinde sorun olmadığı, sorunun lpg kaynaklı olduğu kesin gibi. sorunun kaynaklarına dair olasılıklar epeyi konuşuldu bu başlıkta. yazılanlara bir göz gezdirin isterseniz. ama nokta atışı tespit istiyorsanız illa ki aracı görmek lazım. çözüm için usta yolu görünüyor.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 23 Aralık 2011, 11:32:32 »
benmde lpgde kesinlikle sorun var vites degiştirip devir 2bine gelince vuruntu yapıp devam ediyo o viteste sorun yok vites degiştirince yine aynısını yapıyo lpgciye gittim enjektörlerden biri arızalıydı hepsi degişmesi lazım dedi degiştirdi ayar yaptı enjektor alışsın arabaya 500 km sora asıl ayar yapcam geri gel dedi bide 100 km falan enjektor temizleyicisi koy benzinde git dedi rolantide motor titriyo ve lpgde vites degişince vuruntu yapıyo iki tane sorunum var bogaz kelebegimde bi hafta oldu degişeli devirde dalgalanma kalmadı ama motor titremesi geldi onun yerine ve lpgde vuruntu var

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 23 Aralık 2011, 11:52:09 »
bnde de vardı lpg de vuruntu enjektörlerden biri cortlamış değiştirdim 75 tl sorun halloldu.
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 23 Aralık 2011, 21:50:07 »
bende degiştirdim gecen hafta sonu ama degişiklik olmuyo vuruntuda

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 23 Aralık 2011, 22:33:18 »
bmutlu vuruntun varsa bobın ve bujı kablolarına baktır.

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 24 Aralık 2011, 03:10:38 »
Bugun fark ettim lpg  deposu bosalmaya yakın SAAT gibi calısıyor arac.Doldurunca titriyor.