Gönderen Konu: Aksa Oto Kayseri Tebrik  (Okunma sayısı 13515 defa)

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
Aksa Oto Kayseri Tebrik
« : 15 Nisan 2011, 22:03:22 »
Arkadaşlar merhablar 2 gun once aksam yine ben yine sorun polom bembeyaz duman atıyor konuda polomun beyaz duman ve su eksilttiğini yazmıştım ertesi gün volkswagen servisi olan aksa oto nun yolunu tuttum zor güç bela ulaştım. V beni öyle bir karşıladılarkı bugune kadar cok yere gittim bole ılgılı ve alakalı ınsanlar gormedım açıkcası neyse aracımın kontrollerını yaptılar ve pistonların üzerinde su biriktiğini söylediler. Neyse hasan usta aracın motordan kaynaklanan sıkıntı olduğunu söyledi kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Açıkcası çok fazla masraf tutacağını zannediyordum madem dedim sökülecek triger kayışıda değişsin. en mantıklısıda bu olurdu neyse motor söküldü rektefiye yapıldı ve bu süre sadece 2 gün yani aracim sadece 1 gece kaldı orada. ertesi gün sabah gittiğimde aracım hazırdı ve en can alıcı noktaya geldık acıkcası ben 2000 3000 civarı bir fiyat beklerken saolsunlar beni yine şaşırttılar ve tamı tamına 1200 liraya sorunu halletiler sadece motorla kalmayıp aracımın her turlu eksıklerıne baktılar ve motordan hariç hiçbir ek ücret talep etmeden. Kayseri gibi bir yerde boyle ınsanlar cok nadir bulunur bulunanıda kıymetlı olur.arkadaslar her turlu sorunlarınızda aksa oto çözüm bulur sadece kayseri değil heryerde olan arkadaslar bir kere gelip bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.TEBRİKLER AKSA VOLKSWAGEN GROUP SEVICE

38 UV 662

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
Ynt: AKSA OTO KAYSERİ TEBRİK
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2011, 23:10:13 »
Kendimi şımartıyım orayı ben tavsiye ettim zamanında ve tavsiyem üzerine gidilen bir servisti.Sizi aracınızda sorun yokkende forumda görmek isterizzzz  :D  :tamamdir
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2011, 23:11:56 Gönderen: brkdmr38 »
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2011, 23:20:20 »
şu anda sorun yok ve burdayım burak :)

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2011, 23:29:33 »
Hasan Usta bizim 1.9 TD yide bilir.Sen sıkıştırmaya devam et ondan sonra gel foruma ağa.... :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı kunefiterol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2011, 00:36:11 »
Hasan Usta ve ekibi gerçekten çok ilgili ve iyi niyetli insanlar, bende arabayı ilk aldığımda kendisine göstermiştim, saolsun çok yardımcı oldu...
Kayseri'den Bir MK3...

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2011, 01:51:01 »
bende gideyim bari.
nerdeki yeri kardeş_?
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı betoqu

• '' Bize her yer Kripton...''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2011, 01:54:12 »
1200 liralık ne yapıldı araca..?

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2011, 11:56:13 »
triger seti değişti
distribitor kapağı
buji kabloları
conta
supaplar
enjektörler
ve bunun gibi bir çok parça yazıyor bobine hararet müşürüne kadar

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2011, 11:57:17 »
yeride yeni sanayi köprüsünün tam altında gsm numarasıda verebılırım ben memnunum ve forumdakı bır cok ınsan memnun bence gerek yok baska ustalara ağız eğmeye işlerini benimseyerek yapıyorlar personelleride çok ilgililer hakeden insanlar bunlar işte

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2011, 01:07:09 »
bende gideyim bari.
nerdeki yeri kardeş_?

yeni sanayi köprüsü altında

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2011, 11:09:38 »
gerçi özsa'ya gitmeyi düşünüyordum ama tavsiyenden sonra değerlendireceğim burayı kardeş.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2011, 01:06:18 »
özsa filan iş değil hocam sen AKSA farkını gör sonra zaten anlarsın kendın ınsan kendı aracı yapılırken basında durmak ıster özsa zennecioğlu bışey soruyorsun cevap vermıyorlar ben aksada soruyorum bana oturup arızanın nasıl olustugunu neden olustugunu anlatıyorlar ve neler yapmamam gerektını neler yapmam gerektıgını anlatıyorlar tek fark usta ve fiyat faktoru

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2011, 14:29:56 »
doğru söylüyorsun kardeş. zaten devamlı gideceğin bi usta olması lazım. kayseride ne işle meşgulsünüz siz?
[/font]

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2011, 14:55:25 »
ben reklam ajansında çalışıyorum yazılımcıyım sümer yüzme havuzunun orada