Anladım sende şimdi 2006 model polo otomatik vites var. bende de şimdilik aynıısndan var. Ben de bu konuyu araştırdım. Trigerini değiştirirken bu şanzıman yağını da değiştirieyim dedim. Sordum, usta gerekli dedi. Yağın litresi 50 tl den 6 litre gidiyor 300 TL lik bir masraf çıkıyor fakat şöyle bir durum var, bizim otomatik vitesler DSG olanlardan değil. Bu yüzden yetkili servise gittim ve sordum. Benim polo'nun şanzıman yagı degistiriliyor mu diye? Baktı motor şase numarasından, sonra seninki değiştirilmiyor dedi. Emin misin kardeş usta değiştirilmesi gerekiyor falan diye ısrar ettim. Seninkinde gerekmiyor dedi. Ben bunun üstüne başka bir yetkili servise gittim. İçim rahat etmedi çünkü. O yetkili servise, değiştiriliyor mu diye sormadan, bizim şanzımanın yagını değiştirmek istiyorum yağ satarmısınız dedim. Motor şase numarasına baktı, o da değiştirilmiyor dedi. Sonuçta anlayacağın yetkili servisler değiştirilmez diyor. Ustalar değiştirilir diyor. Benim anladığım değiştirilmesine gerek olmadığı. Bence siz de değiştirmeyin. Eksilme yaparsa üstüne eklenir ama zaten eksilme durumunda anlayana kadar da şanzıman dağılır gider. DSG olanların 60000 km de degistirmesi gerekiyor diye biliyorum. Sendeki de DSG olmadığına göre sür gitsin.