ben bahsettiğim bası 1600watt alpin usa-344 le besliyorum (+12db bass boost modunda - gain sonda) koskoca transporterı titretiyo gain ayarına fazla takmışsınız yok aletiymiş cartıymış curtuymuş arkadaşın amacı sadece bass. kaliteli müzik istese zaten fiyat konusuna takılmazdı sonuçta sponsor arabasına ses sistemi kurmuyoz
neyi neyle beslediğinizden banane??
bende golf 2 de telefonu tavanda 6-7cm kadar zıplatabiliyorum ona kalırsa..
ben bunu söylüyormuyum??
gaine fazla takılmışım gibi bir durum yok..
gain ses ayrı değil sona kadar açılsın..
olmsı gerekenden fazla açılan gain ayarı ses sinyalinde distorsiyona neden olur, oluşan distorsiyonda bass sargısını fazladan ısıtır ve sonunda bass yanar..
kabaca gain olayının yanlış olmasının zararı budur..
ben oraya insan gibi yorum yapmışım siz kalkıp amerikadamı yaşıyoruz bilmamne gibi gereksiz bir yorum yapmışsınız..
ne alakaysa amerika o da ayrı bir mevzuu..
amele gibi sisem kurulursa bass göbeğide yerinden çıkar sargıda yanar..
bunların oluşmasında sebep olan şey anfinin çok güçlü olması değil yanlış ayar yapılmsı..
herneyse, konu sahibi arkadaş sana sesleniyorum,
sen sen ol kulaktan dolma bilgilerle tesisat toplama, bende bu işe ilk başlarken kulaktan dolma bilgilerle başladım ve bir bass yakmiştım..
seninde bu duruma düşmeni istemem..
gereksiz polemik ve gereksiz muhabbetlere girmek istemediğimden dolayı sormak istediğin ve benim yardımcı olabileceğim birşey olursa şayet pm atarsan elimden geldiğince yardımcı olurum..