Herkese selam,
Geçen hafta perşembe günü akşam arabayla biyere gidicektim neyse kapıyı açıcam açılmıyor diğer arabadan başıma geldiğinden anladım sıkıntıyı zorlamadım hic söktüm beyini anahtarla açıp kapıları bir baktım ıslaklık olmadığı halde için nem ve küf olmuş neyse sote bir yere park ettim ve sadece kapıları kilitledim bagaj ve depo açık kaldı asıl macera cuma başladı sabah 10 civarı arabayı dayım aldı dedim bir göster elektrikçiye ne diyecek neyse birkaç yere gitmiş demişler anlamayız bozmayalım daha çok bunlardan birtanesi birisine göndermiş sözde elektrikçi başında bende olmadığımdan kontrolüm dışında gelişiyor bunlar.Neyse adam sökmüş beyini temizlemiş falan bir süre uğraşmış sonra bu bozuk değişmesi lazım demiş sordular değiştirin dedim neyseki elinde varmış beyin komedi başlıyor şimdi
takmış elindeki beyni bakmış çalışıyor sıkıntı yok ama alarm devre dışı kalmış
sökmek lazım demiş alarm kısa devre yaptırıyor tamam dedim söksün sağlamını taktırırım düşüncesiyle..Alarm sökülmüş tamam demiş sorun yok.. dayımda aracı alıcak eve dönecek marşa basmış araç çalışmıyor
adam demiş alarmın motor blokesi var heralde ne yaptıysa kabloları kurcalamış düzelmiş dayım basmış marşa çalışmış istop etmiş aracı ustaya ücreti verecek silecekler kendi kendine çalışmaya başlamış
hepten içine etmiş anlayacağınız neyse kurcalamış biraz daha
bunlardan haberim sonradan oluyor benim bu arada..
artık nasıl yapıp ne ettiyse onuda düzeltmiş bu seferde camlar açılmıyor..burdan sonra haberim var hatta sağolsun alper abiyi aradım hemen dedim böyle böyle aldığım cevap ' abim kurtar arabanı onun elinden '
dayıma dedim bostancıya git (babamda tamirci ona sordum napcaz diye) ATAK oto diye bir yer varmış ben gitmediğim için bilmiyorum.Neyse Bİnlerce kez teşekkürler Allah razı olsun adam işinin ehli zaten sadece vw yapıyormuş.Hemen bakmış araca max.15dk içinde sorunu halletmiş ama elektriğin elden geçmesi gerektiğini söylemiş.Böylece kurtarmış olduk katilin elinden GT!'ı..
Uygun bi zamanda tekrar götürüp bırakacağım bütün elektrik tesisatını baştan düzenleyecel usta.. eline koluna sağlık...
Demekki herkese bırakmamak lazım tavsiye bile olsa trajikomik bir şekilde anlamış oldum..