Gönderen Konu: İşte oldboy un resimleri...  (Okunma sayısı 23432 defa)

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
İşte oldboy un resimleri...
« : 11 Mayıs 2011, 11:09:05 »
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım.  Yaklaşık 1 hafta önce 1982 model Mk 1 golf C satın aldım ve 1.000,00 TL' ye yakın masraf yaptım. Aracımı çok seviyorum. Motoru da iyi durumda. Fakat bu sabah aracımı çalıştırmak istedim marş basmasına rağmen aracım bir türlü çalışmadı. Öncelikle neden kaynaklanmış olabilir görüşlerinizi merak ediyorum ve devamında Anadolu yakasında golf 1 in motor ve elektriğinden anlayan bir usta arıyorum. Fakat -sözüm meclisten dışarı - usta milletine pek güven olmuyor mümkünse sağlamı da bozan veyahut durduk yere masraf çıkaran/masrafı arttıran bir usta olmasın. Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Bu arada yazmayı unutmuşum aracım 1,6 dizel.

Çevrimdışı musa

• Profili Görüntüle
anadolu yakasında nerde oturuosun?

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Bağlarbaşı, İcadiye Mah. Üsküdar

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
kızdırma rolesi ile kızdırma bujilerini kontrol ettir marş motorunun kömürleride zayıf olabilir bostancı sanayi sitesinde elektrikçi rahat bulabilirsin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Golf C'lerin dieselide mi varmış ya  ??? Neyse aramıza hoş geldin  :tamamdir Marş basıyorsun çalışıyo ama almıyo mu yoksa hiç mi marş basmıyor ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Hoş bulduk. Tam olarak marş basıyor çalışıyor ama almıyor. Bu konuda biraz cahilim ama şöyle tarif edeyim: Kontağı çeviriyorum ilk ses diri geliyor ama sonra almayınca gittikçe ses zayıflıyor. Ayrıca Bostancı tavsiyesi için de teşekkürler bu akşam ilk işim oraya gitmek olacak. Bir kaç bağlantı da yakaladım.

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
dostum bostanci sanayide atak oto var ona bir sor istersen gçen benmkide sorun çkardı o halletti mk3 gerçi ama sonuçta vwci adam halleder heralde..

geçmiş olsun.

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Eyvallah arkadaşlar eksik olmayın. İşimin başındayım ama aklım hep golfümde :) Ne sıkıntı çıkarırsa çıkarsın kolay bırakmayacağım onu. Daha yapacağım uzun yolum var onunla. Görüşmek üzere.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
 Dizel motor da Akü zayıf gelirse marş alması çok zor olur.. İlk önce sağlıklı bir akü ile deneyin.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Erşan selamlar.  Akümü geçen gün gösterdim. Kadıköy natülüse giderken yolun sağındaki elektrikçiye. Akünün zayıf olduğunu, kışa kadar değiştirmem gerektiğini söyledi. Çok da umursamamıştım. Şimdi senin yorumunu da görünce aklıma bu da düştü. Onu da göstereyim bari. Eyvallah.

Çevrimdışı oldboy

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar sizi yordum son bir sorum var. Bugün izin alıp gitmeyi düşünüyorum ama ola ki gidemedim, bağlarbaşından fıstıkağacı ve devamında set başı' dan geçerek üsküdar yönünde giderken yolun sağında oto tamircileri var, o tamircilere gideyim mi? Yoksa gününü ayarlayıp her halükarda bostancıya mı gideyim. Bu konuda öneri, bilgi ve/veya tecrübesi olan var mı?

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
bostancıya gitmen daha iyi olur zamanını ayarla

akünü değiştir ömrü bittiyse 72 amper olsun marka olarak bilinen markalar olması daha iyi mutlu akü 150 160 tl civarında
kızdırma roleni kontrol ettir
kızdırma bujilerini kontrol ettir
yine aynı marş sorunu devam ederse marş motoruna bakılabilir

Yunus EMRE

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
bir şey daha var sen bunları ögrenip siteye girmez bir kaç ay veya sene sonra arabamı satıcam yok su lazım dersen uyuz oluruz yardım etmeyiz aracının resimlerini görmek isteriz
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2011, 13:07:45 Gönderen: nizam »

Yunus EMRE