Gönderen Konu: golf 4 jant yardım  (Okunma sayısı 33739 defa)

Çevrimdışı selimbzrc

• Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 jant yardım
« Yanıtla #28 : 07 Ocak 2013, 11:10:00 »
Sanırım MK VI nın R serisinin jantları bunlar ve bu jantlara bayılıyorum :sevgi: Aracın üstündeki resimlerden de nasıl duracagı ortada zaten :D ağırlığı hakkında bilgim yok ama replika degilse bence alınır bu jantlar aracı yoracagını pek sanmıyorum. Ama replikaysa bayagı agır olabilir o zaman uzak dur derim.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 07 Ocak 2013, 11:38:38 »
White Pearl olarak forumda sayfam var ve aracımın üzerindeki jant-lastik satılık...
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 07 Ocak 2013, 12:26:16 »
comfortline jantım var benimde onları yazın söküpte güzelce saklamayı düşünüyorum. yazın da http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-17-5x100-et35-polo-uyumlu-jant-200,00tl-103839078/detay/ şu jantlardan almayı düşünüyorum golf 4 için sorun yaratırmı nasıl olur ağırlığı hakkında bilgisi olan var ise? 
araç üzerindeki görüntüsü için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-eskimeyen-efsane-golf-iv-104648727/detay
hacım jantlar güzel de ben bunları bizim kasaya yakıştıramıyorum nedense,tabi zevk meselesi  :tamamdir bunlar replicadır büyük ihtimalle.tanesi 200lira olan vw jantı görmedim ben şu ana kadar.ebay deki jantlar çok güzeller ama onları da getirtmek mesele  :-\

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #31 : 07 Ocak 2013, 17:14:44 »
aynen onları getirtebilsek çok güzel olurlar bu jantlar da güzel duruyor gibi geçenlerde başka bi golfte gördüm afyonda çok hoşuma gitti açıkçası yazın olsun da hangisinden alcağımız belli olur şuan için sadece düşünce yazın bu jant olur gerek başka jant denk gelir ama mutlaka jant alıcam comfortline jantı fazla sade duruyor :)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 07 Ocak 2013, 17:59:29 »
şu an için en büyük hedefim varex egsoz ve iyi bir ses sistemi  :tamamdir aynen bütün planlar yaza doğru zaten  :)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #33 : 08 Ocak 2013, 00:00:48 »
şu an için en büyük hedefim varex egsoz ve iyi bir ses sistemi  :tamamdir aynen bütün planlar yaza doğru zaten  :)
kendim ses sistemi işi yaptığım için var şuan ses sistemi yaza kadar satmazsam tabi :D yazın arka tampon jant tatlı hafif bi abart egsoz yan çıtaların boyanması tavana belki siyah film çekebilirim :)