Gönderen Konu: Ufak modifiye ve tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 13320 defa)

Çevrimdışı burack23

• Profili Görüntüle
Ufak modifiye ve tavsiyeleriniz
« : 23 Mayıs 2011, 16:16:30 »
Arkadaşlar resimdeki araca sahibim .

ön ve arka tampon altını boyatıp r32 spoiler ve kibar bi marşpiyel taktırmayı düşünüyorum sanırım bu işlemler için ankadaki otosporta gidicem.Bir kaç sorum olacak

1.R32 spoileri bulabilirlermi?
2.Tampon boyası ne kadar kaliteli ve uzun süreli olur?Fren disklerini de kırmızı ya boyatma gibi bir düşüncem de var.
3.Görünüşü nasıl olur  :) ön ve arka tampona karlıga gerek var mı boyatmak yeterli olurmu ?
4.R32 nin arka tamponunu çok beğeniyorum yalnız benim arabada çift ekzos var ve aşağı dogru ,O arka tampona geçmek için ekzos değiştirmeye değermi ?

Buda ilham aldıgım araç :)

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
Ynt: Ufak modifiye ve tavsiyeleriniz
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2011, 16:17:37 »
İlham aldığın araca bakılırsa işin biraz uzun sürebilir  ::)
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2011, 18:12:02 »
çamurluk sinyali etrafındeki kromu sök stopların turuncuysa çıkmacıya kendi stoplarını ver koyu renk olanını al r32 spoiler 25.yıl karlık seri al bide yukardaki araba gibi BBS RC jant koy coil tak güzel bi boya korum zenon far ince bide cam filmi :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı makusla06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2011, 18:16:11 »
Ben lec sporta falan sordum R32 diyo kendi Aracına yapmış gösterdi ama alakası yoktu..Fiber çok kötü oluyo belli bir süre sonra renk atması ve çatlama yaşanıyor..Bir şekilde yurt dışından poliüretanını bulup getircem bende sana öle yapmanı tavsiye ederim

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2011, 18:18:16 »
artık TRdede pvc malzemeden yapılıyo tampon karlık v.s çok orjinal ve dayanıklı oluyo ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2011, 19:28:10 »
jantlar pasific jantına benziypr ama biraz farklı forumda bir arkadaş r32 spoiler satıyodu bir bakın isterseniz.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2011, 19:28:51 »
çamurluk sinyali etrafındeki kromu sök stopların turuncuysa çıkmacıya kendi stoplarını ver koyu renk olanını al r32 spoiler 25.yıl karlık seri al bide yukardaki araba gibi BBS RC jant koy coil tak güzel bi boya korum zenon far ince bide cam filmi :tamamdir
Ancak bu kadar kısa ve net özetlenir. :tamamdir
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı burack23

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2011, 21:30:15 »
Araç 1.8 highline stoplar kırmızı siyah olanlardan xenon far var arkada cam filmi var önleri söktürdüm.25.yıl karlığın ön tarafı hoşuma gitmiyor  :(

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2011, 22:36:11 »
ilham aldığın araç 25. yıl kit ile donatılmış, jantlar dahil. belkide araç anniversary.  :D
anniversary karlık olmadıktan sonra,
üzerindeki karlıkları boyatmaya gerek yok boyatınca topaç gibi oluyor bütün karizması gidiyor aracın bence.
R32 bagaj üstü spoilerin orjinalini bulursun, fiberinin de benzerini yapan yerler vardı.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2011, 00:08:03 »
Ancak bu kadar kısa ve net özetlenir. :tamamdir
:)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2011, 00:32:18 »
arbadakı kromlardan kurtul dıcem demişler zaten . koray abıdekı yay ve amortısor kıtını satın al. o fıyata kacmaz. satılmadıysa tabı.  sıs farı falan takma sakın boyle cok guzel. karlık zaten söylenmiş. arka tampon ekı de tabı . cam filmlerını de sökmelısın. ınceden offsetlı bır jantta koyuldumu . deymesın keyfınıze yaglı boya :)
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2011, 01:48:20 »
Aracın güzel kromajlarla ilgili tam tahmin ettiğim gibi eleştiri almışsın.aracındaki kromajları kapı kollarındakiler hariç söksen daha iyi olur.bunun haricinde jantların güzel.yanakları biraz ufaltıp bi de yay taktı mı süper olur.  :tamamdir

Çevrimdışı burack23

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Mayıs 2011, 22:31:08 »
İlk etapta 25.yıl karlık seti ve R32 spoiler ile başlıcaz bakalım ama nerden bulabileceğimi hala bilmiyorum  :(

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 29 Mayıs 2011, 00:32:19 »
araci  biraz bas.
kromları sok.kapı kjolları kalabiliri.
arka yazıları cıkar.
Arka stoplarında turuncu varsa kurtul.(turuncu kısma siyah film ve kare seklinde seffaf alanada kırmızı film yaptır) 25 tl tuttu ben yaptırdım.
Birde ciftli hafif tampona gomme egsoz olabilir.

Stoplar en sondaki arac gibi.

Uploaded with ImageShack.us
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2011, 00:37:04 Gönderen: hakkihakan »
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur