Fotoğraf konusunda affınıza sığınıyorum ama halledicem...
Boge Turbo gazlı amortisörlerim evde yatıyor, finalleri bitirip taktırmak nasip olmadı bir türlü.
Far konusunda Sonar marka angel eyes far alma arefesindeyim ve hala kararsızım ama orijinal farların Monza H4-3 6000K uzun-kısa xenonla dahi aydınlatması vasat, ayrıca karşıdaki sürücüler için de rahatsızlık verdiğimin farkındayım. Bir an önce çözmem gerek far sıkıntısını.
Bunun yanında günler ve kilometreler çok çabuk akıp gidiyor, aracı alalı 9800 küsür kilometre olmuş bile. 1 hafta 10 gün sonra periyodik 10.000km araç ve LPG sistemi bakımı beni bekler.
Bunun yanında dün akşam çok garip bir olay oldu, direksiyonu tam sol yapıp U dönüşü yaparken büyük bir gürültü geldi aracın ön sağ kısmından. Noluyoruz falan derken sağ dikizden baktığımda ön sağ çamurluk davlumbazımı sereserpe yerde yatarken gördüm !
Durdum geri geldim alayım dedim ama ayakları da kopmuştu, çöpe attım.
Kesinlikle el freniyle yanlama, patinaj çektirme, hızlı dönme gibi bir durum yoktu, zaten hiç hoşlanmam bu tarz hareketlerden.
Bahsettiğim bakıma kadar ön sağ çamurluk davlumbazı olmadan gezicem, herhangi bir sakıncası olur mu ? Yapıcağım kilometre en en fazla 150km civarında olur...