Gönderen Konu: koltuk döşeme kaplatma hk.  (Okunma sayısı 6954 defa)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
koltuk döşeme kaplatma hk.
« : 05 Haziran 2011, 13:51:18 »
aracın döşemelerini bu sabah aldığım bir ürün ile temizlemeye çalıştım ama işe yaramadı sanırım ben almadan önce senelerce temizleyen olmamış
önce halı yıkama makinesi ile vakumladım sonra köpük sürdüm biraz bekleyip makineyi hem su sıkma hem çekme yaparak temizlemeye çalıştım ama hiç faydası olmadı

hazır kılıf almam hem koltuklara tam oturmaz hem de yan hava yastıklarını engeller
döşeme yapan bir yerden kumaş seçerek kaplatsak olur mu yapan var mı tavsiye edermisiniz? (araç içi çift renk bej kaplama var)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
Ynt: koltuk döşeme kaplatma hk.
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2011, 23:44:25 »
Kaplamadan önce bir oto kuaförle görüşün onlardaki kimyasal maddelerle detayşı temizlik yağıyorlar yanlış bilmiyorsam..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2011, 15:07:10 »
vallahi ürencik arkadaş haklı.biz de 2 ay önce golf aldık.içi bej.koltuklar çok kirliydi.detaylı temizliğe verdik tertemiz oldu.tavsiye ederim.boşuna kaplamaya onca para vermeyin.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2011, 21:38:16 »
bakalım güzel temizlik yapan bir yer bulursam olabilir ama kaplatmak daha mantıklı gelmişti

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2011, 22:33:52 »
ZieBart veya Sonaxa git detaylı iç temizlik yaptır korumalı ilk günki gibi olur ama sonrası sana bağlı öyle kalması

Çevrimdışı emre6080

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2011, 01:02:17 »
İST ATAŞEHİRDE BİRTANE DÖŞEMECİDEN FİYAT ALMIŞTIM. ORJİNAL DERİ TÜM KOLTUKLARA 1300 TL SUNİ DERİ 700 TL YE YAPACAKTI. GENELDE SUNİ TAVSİYE EDİYORLAR. BOZULMA YAPMIYOR. İNTERNETTE RESİMLERİ VAR Oto Deri Döşeme - ALTINUÇ Deri ve Otomotiv San Tic A.S. (+90 216 572 60 90)
LİNKTEN BAKABİLİRSİN

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2011, 17:52:09 »
istanbulda değilim teşekkürler ayrıca deri yerine kumaş düşünmüştüm
bakalım tekrar eşimle temizlemeye çalışıcaz halı yıkama ile olmaz ise döşemecileri dolanıcam

Çevrimdışı emre6080

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2011, 17:57:26 »
bende ist da değilim şuan ama deride hoş duruyor şimdi.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2011, 19:04:28 »
en kesin çözüm sonax zeibart vs bi yerde temizlettirmek abimde 2007 Focus var içi açık renk döşeme onunkini yaptırdık sıfır gibi oldu ama açık renk döşemesi var diye alıcağım arabadan vazgeçmiş biri olarak siyah yada gri döşeme diyorum Açık renk bi zaman sonra çok rezil bi görüntü oluşturuyor.

Çevrimdışı mehmets

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2011, 17:40:16 »
kosla halı şampuanını dene...