Gönderen Konu: cd changer yerine...  (Okunma sayısı 4053 defa)

Çevrimdışı 26golf26

• I AM LEGEND....
    • Profili Görüntüle
cd changer yerine...
« : 06 Haziran 2011, 11:26:05 »
slm arkadaslar, golfümde orjinalliği bozulmasın diye halen kaset çalar kullanmaktayım ve fm transporter gibi aletlerle özellikle  uzun yolda sıkıntılı müzik dinlemekteyiz...
sony cd çalar almayı düşünüyodum ama orjinal cd changer yerine kullanılan xclarlink die bi cihaz buldum cd kalitesinde ses veriyomuş hatta cd cahngerdan daha kullanışlı görünüyo, ww servislerinden temin ediloyormuş servisi aradım 300 tl civarında bi rakam söylendi sizce nasıl???  bu konu hakkında fikri olan yada taktıran arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.... linkten takip edebilirsiniz cihazı
[urlhttp://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=29][/url]
bizi izlemeye devam edin...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt: cd changer yerine...
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2011, 12:24:06 »
ismail böyle ara parçalarla uğraşmana hiç gerek yok git bi adet pioneer teyp al bugüne kadar bu külüstür Gamma yada blaukpunt ile neden uğraşmışım diyeceksin özellikle ses kaliteside müthiş artıcak ben taktım arabanın orj. hoperlorlerinden çıkan sese inananamadım  :tamamdir

Çevrimdışı ali500

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2011, 00:28:58 »
eren e katılıyorum..  ben 10 gün önce pıoneer 2300 ub aldım 230 tl ye iki tane de 6994 hoparlör taktırdım arkaya süper oldu.. sadece teyp bile sesi güzelleştiriyor.. şimdiye kadar almadığıma pişman oldum.. ayrıca teybin göstergelerle uyumu da gayet iyi..işıklar kırmızı yanınca güzel oluyor.. yalnız garantilisini almanı tavsiye ederim....

Çevrimdışı emre6080

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2011, 00:57:01 »
BENDE 4*50 WATTLIK SONY CD MP3 ÇALAR TAKTIRDIM ON NUMARA SES KALİTESİ VAR. HERKESDE BEĞENİYOR BENDE TAVSİYE EDİYORUM..BOŞA MASRAF YAPMAMIŞ OLURSUN HEM

Çevrimdışı aaydin21

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2011, 10:14:30 »
aux girişin yok mu ?
aux  girişine her türlü müzük çalarını  bağlayabilirsin