Gönderen Konu: sizce bu farlar nasıl?  (Okunma sayısı 9012 defa)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
Ynt: sizce bu farlar nasıl?
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2011, 12:47:13 »
İzzet haklısın arakadaş "bu ürün hangi araca uygun" kısmını görmedi sanırım

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 15 Haziran 2011, 12:56:32 »
o 4 linkten ilk 3 zaten Mk4 için değil mi arkadaşlar?? sadece 4. linkteki Mk3 için.. yanılıyor muyum?  ???
Bir de, forumdan birkaç arkadaş farlar üzerine bir  sohbet çevirmiştik, gerçi seçilen ürünlerle bizim aldıklarımız aynı formda değil, gördüğüm kadarıyla sizin seçtikleriniz ağırlıklı olarak mercekli ve/veya angel halkasız.. yine de bilgi olması açısından hatırlatma yapmak istedim..

FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;)
hayır hocam hepsi mk3 için mk4 görünümlü far bizzat araç modelini motor kodunu yazarak aracına uygun şekilde arama yaptırdım sol tarafı iyi oku 1997 model mk3 1.6 hatcbac diyor...

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 15 Haziran 2011, 13:02:00 »
hayır hocam hepsi mk3 için mk4 görünümlü far bizzat araç modelini motor kodunu yazarak aracına uygun şekilde arama yaptırdım sol tarafı iyi oku 1997 model mk3 1.6 hatcbac diyor...
ya dün öyle arama yaptırdım mk3 yazıyordu hangi araca uygun bölümündede vardı  bugün satışa kapalı ve mk4 diyor anlamadım gitti

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2011, 13:06:33 »
ilk 3  sildim sizin sayfayı araştırıyorum ama hocam fk malı ilk farınız hoşuma gitmedi:))

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2011, 13:11:43 »
şundan getirtiyorum 1 aya kadar takıp fotoları paylaşırım... :D ama karar veremedim siyah taban mı krom taban mı... araca biraz audi havası verelim :)
ElifTuning.com | Oto Aksesuar, Tuning, Modifiye, Oto Müzik Ses, Xenon Far, Cam Filmi, Kolçak, Armster

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 16 Haziran 2011, 00:39:24 »
Teklif var ısrar yok :) Mk3'lere en çok yakışan modellerden biri bu seçtiğimizdi, fikir vermesi açısından söyledim. Ayrıca verdiğiniz linkteki modellerin uyumluluğuna bakmama gerek yok, Mk3 ve Mk4'lerin far yapıları gözle görülür ölçüde farklılık gösterdiği için ilk 3 linkin uyumlu olmadığını söyledim ben, tabiki siz sitede verdiğiniz değerlerle arattırdığınız da bile yanlış ürün gösterebiliyorlar..  :melek:
Aracınız füme olduğu için krom zeminli tercih edebilirsiniz, orjinal çizgisini korur ama görsel mod uygulamayı düşünüyorsanız (logo iptali, logosuz panjur, karbon kaplama vs.) siyah zeminli seçebilirsiniz,   :)  ben seçimimi bu kriterlere göre yapmıştım..   :sevgi:

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 16 Haziran 2011, 09:42:04 »
abii çok pahalıyaa:)
Exclusive Garage

Çevrimdışı infinity3455

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2011, 13:11:45 »
hayırlı olsun  ......................

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2011, 14:17:36 »
hayırlı olsun  ......................

teşekkür ederim kromunda karar kıldım getirtiyorum.. ama inşallah yakışır çok çok tereddütteyim... :( bide yakışmasa gitti paracıklar:)

Çevrimdışı infinity3455

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 18 Haziran 2011, 12:17:29 »
bence  çok   tatlı  oljak  ama  arabanda  bayA  eksik  var ....  resimdek   gibi   ise  araban 

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #24 : 18 Haziran 2011, 23:10:39 »
arkadaşım neden bir fara okadar para bağlıyorsun anlayamadım.. araçta çok hoş duracağına inanmıyorum.. allah göstermesin önden ufak bir kazada farın biri kırılırsa ne yapacaksın..  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 19 Haziran 2011, 00:04:22 »
bence  çok   tatlı  oljak  ama  arabanda  bayA  eksik  var ....  resimdek   gibi   ise  araban  

vallahi görülen eksikleri söylersen sevinirim. aldıktan sonra vr6 karlık ön ve arka+ kaput amortisörleri ekledim tabiki motoruna komple baktırdım gayet iyi ddiler tam bakımını yaptıırdım aracın...kaporta boya sağlam araçta gram boya ve çürüme yok. sadece sağ marspiyelde 10 cm civaında plastik aşınması var onuda 1 haftaya kadar hallederim...benim eksik gördüğüm kısımlar sinyaller ve farlar...... eğer başka eklersen sevinirim... :tamamdir.... tekerler daha 4 aylıktır kirli durduklarına bakma çamurlu yollardan geçmiştim...  ;) :)
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2011, 00:05:28 Gönderen: gokhan146 »