Gönderen Konu: KOLTUK BAŞLIKLARINA EKRAN  (Okunma sayısı 3308 defa)

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
KOLTUK BAŞLIKLARINA EKRAN
« : 08 Temmuz 2011, 00:53:58 »
İzmir de yaşıyorum, kızım için koltuk başlıklarına yada bitanesine ekran taktırmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
Ynt: KOLTUK BAŞLIKLARINA EKRAN
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2011, 13:59:33 »
Kürşatın arabada bildiğim kadarıyla var.. ona özelden sorabilirsiniz .. Üye adı ; KrsTNcK

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2011, 01:12:33 »
kişisel görüşüm araç makam aracı olarak kullanılmıyorsa son derece gereksiz bişey etrafta görüyorum eleman tek başına gidiyo arabada arka koltukta kimse yok ama klipler oynuyo vs kim seyrediyo öcüler :Dçok komik ya ona harcanacak parayla neler yapılır arabaya

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2011, 02:02:58 »
Ben o şekilde yapmıyorum uzun yola gittiğimde aileme rahatlık olsun diye yaptırmıştım..Ve çok memnundum arkadakiler ayrı film öndekiler ayrı film izleyebiliyorlardı..Bu görüş açısı benim arabamda bana göre gerekli olan herşey var neredeyse yok yok belki param bol yaptırdım bu benim kişisel zevkim :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2011, 13:32:59 »
olabilir tabi canıım zevkler ve renkler :) bende Golf bırak  Scirocco yada M3 alacak para olsa yine taktırmam parayla alakalıı değil yani :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2011, 15:35:50 »
İşler renkler ve zevkler dediğimiz şey bu yada pek uzun yol yapmıyosunuz küçük çocukla ailenizle :)