Gönderen Konu: triger kayışı değişimi  (Okunma sayısı 6041 defa)

Çevrimdışı hasannn

• Profili Görüntüle
triger kayışı değişimi
« : 11 Temmuz 2011, 16:50:30 »
arkadaşlar arabam 2001 model golf 4 comfortline km si 78 binde arabayı aldığım kişi triger setinin değiştiğini söyledi fakat kayışı değişmedi dedi triger seti ne oluyo kayışı ne oluyo anlamadım ne zaman değiştirmeliyim yardımcı olur msunuz :o
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2011, 17:51:28 Gönderen: hasannn »

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
Ynt: triger kayışı değişimi
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2011, 16:59:59 »
Allah Allah Seti Değiştirip Kayış Değiştirmeyen Görmedim :D Diğer Adıda V Kayışı Set İse Bilyalar Göbekler Vs Vardır Kayış Pek Pahalı Bişey Değil Ama Adamın Yaptığı İş Tuhaf :)

Çevrimdışı hasannn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2011, 17:39:29 »
bende anlamadım formda takip ettim triger le ilgili bi kaç konu en kısa zamanda değiştirmem lazım . birde servisine gitsem daha mı iyi olur ne dersiniz

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2011, 17:41:58 »
Bence hiç birşey değişmemiş öyle şey mi olur ya makaralar vs değişecek kayış değişmeyecek! usta zaten o işi yapmaz :)

Çevrimdışı hasannn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2011, 17:44:58 »
doğru söylüyorsun ya hepsi değişir yada hiç değişmemiştir bunu yapan ustada öyle yapmaz
Bence hiç birşey değişmemiş öyle şey mi olur ya makaralar vs değişecek kayış değişmeyecek! usta zaten o işi yapmaz :)

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2011, 18:38:04 »
diğer arkadaşların dediği gibi öyle yarım iş olmaz değişmemiştir..en kısa zmanda değiştir..servise gidersen iyi bir para ödemek zorunda kalırısn neredeyse 2 katı...

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2011, 00:21:06 »
sen 90 binde değiş derim babana bile guvenme derler:) koparsa fena masraflı haberin ola.

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2011, 11:03:37 »
Valla arkadaşım Ben hiç gözünün yaşına bakma setini kayışını değiştir derim, triger bu başka bişiy diğil. Değiştirdm der değiştirmemiştir
ne olur ne olmaz değiştir icin rahat bin...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!