Gönderen Konu: vw.tr Stickerı  (Okunma sayısı 49941 defa)

Çevrimdışı 61GOLF3

• Profili Görüntüle
Ynt: vw.tr Stickerı
« Yanıtla #140 : 07 Ağustos 2011, 00:54:16 »
Bu arada geciken Sticker kargoları yarın çıkartıyorum arkadaşlar. Gecikme için kusura bakmayın. Aşırı iş yoğunluğundan bir türlü fırsat bulamadım. Ama yarın %100 çıkartacağım..
arkdasım sana zahmet bu stickerlardan bende istıyorum gonderebılırımısın rıca etsem
I ♥ German Style

Çevrimdışı AG0463

• Kişisel Mesajımı da PM atıyım oldu olucak.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #141 : 07 Ağustos 2011, 00:56:29 »
mail gönderdim. emeğine sağlık şimdiden =)
GTD

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK3 Sportline
« Yanıtla #142 : 07 Ağustos 2011, 01:19:00 »
arkdasım sana zahmet bu stickerlardan bende istıyorum gonderebılırımısın rıca etsem

Özel msj attım, sticker yollarız tabii ki. Bir mail atmanız yeterli...

Çevrimdışı korurölmez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #143 : 07 Ağustos 2011, 02:37:04 »
ne yapmamız lazım sticker almak için?
http://

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #145 : 07 Ağustos 2011, 02:53:54 »
Cengiz yine döktürmüşsün valla, Orjinal bir araba bulup seninle sıfırdan toplamayı çok isterdim. Keşke aynı şehirde olsaydık. Yanından ayrılmazdım herhalde :)
Keşke arabalar üzerine bir iş yapsaydım, onlardan daha çok anlasaydım.
İncinin yılbaşına kadar ne hale geleceğini çok merak ediyorum. Sabırla bekliyorum.
Eline emeğine sağlık.
  keşke olsan kardeşim dipdibe gezeriz ben severim birilerinin fikirlerini almayı yada bana yardım etmesini  ;) Bak yarın benim garajdayız yine mk cı arkadaşlarım gelecek arabalarda ufak oynamalar yapacağız yine .. Örnek ben yarın motor üst kapağındaki vw armasını ve yanındaki yazının içini kırmızı yapacğım , İzzet kardeşime gti şerit atcaz , Egemen kardeşimin dodik işleriyle uğraşırız arabaları yıkarız bizde muhabbetler hep böyle dönüyor  :D 4 gündür ayrılmıyoruz  ;D  :tamamdir

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #146 : 07 Ağustos 2011, 02:59:42 »
  keşke olsan kardeşim dipdibe gezeriz ben severim birilerinin fikirlerini almayı yada bana yardım etmesini  ;) Bak yarın benim garajdayız yine mk cı arkadaşlarım gelecek arabalarda ufak oynamalar yapacağız yine .. Örnek ben yarın motor üst kapağındaki vw armasını ve yanındaki yazının içini kırmızı yapacğım , İzzet kardeşime gti şerit atcaz , Egemen kardeşimin dodik işleriyle uğraşırız arabaları yıkarız bizde muhabbetler hep böyle dönüyor  :D 4 gündür ayrılmıyoruz  ;D  :tamamdir

Kendimi avea reklamında gibi hissettim. Offline off diyen eleman gibi. Gerçi ben orjinalciyim. Bugüne kadar hiç modifiye ile uğraşmadım (malum araç kartal olunca) Benim için en büyük modifiye aracı temiz kullanmak :)
İnşallah bizimde böyle ortamımız olur zamanla..

Çevrimdışı korurölmez

• Profili Görüntüle
http://

Çevrimdışı emre_0611

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #148 : 08 Ağustos 2011, 14:39:15 »
Stickerler için Eyüp kardeşime teşekkür ediyorum :tamamdir, bugün elime ulaştı en yakın zamanda fotoğraflarını çekip yayınlayacağım.

Çevrimdışı emre_0611

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #149 : 08 Ağustos 2011, 20:55:43 »
Buyrun fotoğraflar :tamamdir sular akmıyor arabayı yıkayamadım :-[

Çevrimdışı 61GOLF3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #150 : 09 Ağustos 2011, 00:43:43 »
Buyrun fotoğraflar :tamamdir sular akmıyor arabayı yıkayamadım :-[

emre kardes tanımıyorum senı ama sticker istoyonda bızı nıye unuttun kı ben tanırsın 61 KE 787 trabzon pıyasına golfu 3 sokan kısı olarak
I ♥ German Style

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #151 : 09 Ağustos 2011, 00:53:42 »
Performance vw kişiye özel sanıyordum eyüp  >:D

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #152 : 09 Ağustos 2011, 01:03:07 »
Kişiye özeldi, ama son kargolara eklemeye karar verdim :) Burada hepimiz kardeşiz nede olsa.. vw kardeşliği   :tamamdir

Bu arada bahsettiğim 751 siyah siparişim bugün şirkete gelmedi. Kargoyu çıkartamadım. Yarın bekliyorum. Elime ulaşsın hemen kargo yapacağım.

Birde sana bahsettiğim sabahları gördüğüm golf 3 vardıya. Bugün sahibini yakaladım. Orta yaşlarda bir adam. Biraz muhabbet ettik. Araba kız gibi. Sadece boya istiyor. Aynı senin inci. Arabada modifiye adına hiçbir şey yok. Tamamen fabrika ayarında. Biliyormusun direksinuna oturdum ve marşa bastım. Ama sürmedim. Ondan sonra bizim kartala binip işe gittim :( Kartal bana Golf 3 gibi geldi. Pisikolojim iyice ayar kaçırmaya başladı :)

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #153 : 09 Ağustos 2011, 01:35:42 »
Kişiye özeldi, ama son kargolara eklemeye karar verdim :) Burada hepimiz kardeşiz nede olsa.. vw kardeşliği   :tamamdir

Bu arada bahsettiğim 751 siyah siparişim bugün şirkete gelmedi. Kargoyu çıkartamadım. Yarın bekliyorum. Elime ulaşsın hemen kargo yapacağım.

Birde sana bahsettiğim sabahları gördüğüm golf 3 vardıya. Bugün sahibini yakaladım. Orta yaşlarda bir adam. Biraz muhabbet ettik. Araba kız gibi. Sadece boya istiyor. Aynı senin inci. Arabada modifiye adına hiçbir şey yok. Tamamen fabrika ayarında. Biliyormusun direksinuna oturdum ve marşa bastım. Ama sürmedim. Ondan sonra bizim kartala binip işe gittim :( Kartal bana Golf 3 gibi geldi. Pisikolojim iyice ayar kaçırmaya başladı :)
   :D :D :D  marşa bastıysan iş bitmiştir hayırlı olsun senide kazandık eyüpcüm ama TEMELLİ  ;D ;D :tamamdir :tamamdir