Arkadaşlar merhabalar uzun süredir aranızda deildim işlerim çook yoğundu foruma göz atamaz oldum. kusuruma bakmayın
bu arada artık hem fransızcı hem almancı oldum yeni araç aldım 99 megane coupe iyi bi araba (general kadar görüş açısı iyi olmasada) güzel. ustalarıda naif insanlar halinizden anlıyolar. ama bizim generalden anlıyan pek yok malesef.. eminim sizin aracınızda benim ki gibi eskiyse ustalar pek fazla uğraşmak istemiyor. ( cebinizde paranız olsa dahi) yada enayi yerine koyuyorlar... ankarada mk1 lerin eminim vardır bi ustası... siz nereye götürüyosunuz aracınızı? onu öğrenmek isterim
benim elime biraz para geçti ve generali ufaktan ufaktan topluyorum hemen hemen bitti sayılır orjinal farları stopları dodikleri dış görünüm tmm bazı yerlerin boyanması kaldı sadece. onlarıda önümüzdeki hafta hallettirip resimlerini siteye koycam. yalnız benim 3 sorunum daha var. bunları çözdükten sonra kelepir araç katagorisine giricek allah kısmet ederse. sorun 1. motor harareti baya arttı şu aralar fanı sürekli açıyor ve kapatmıyor su eksiltmem vb sorunlarım yok normal midir bu havalarda? sorun 2 araç şanzuman keçesinden yağ kaçırıyor bunu yapabilicek bi usta var mı? sorun 3 arabanın fren disklerini ve balatalarını deiştirdim. çok aşağıda kavrıyordu şimdi dipte bile tutmuyor
bu böyle olmaz heralde yaa hava yaptı yada 6 yıldan beri deişmeyen fren hidroliğinin deişmesi lazım.. ama bana en başta ; beni anlayan bi usta lazım!!
git sat bunu golf 3 al demiyecek biri kısacası
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler