Gönderen Konu: Camı kapatıp acarken gelen ses ?  (Okunma sayısı 4545 defa)

Çevrimdışı esgiburak

• Profili Görüntüle
Camı kapatıp acarken gelen ses ?
« : 02 Ağustos 2011, 02:56:28 »
ARKADASLAR ARABAMA 2 AY ONCE FILM CEKTIRDIM CEKDIRDIKTEN SNRA SÜRÜCÜ KLTUĞUNDAKİ CAMI KAPATIP ACARKEN SES GELMEYE BASLADI ACABA NEDEN OLABILIR ILGİ VE ALAKANIZA SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM IYI FORMLAR ...

Çevrimdışı DgnKRMZ

• Profili Görüntüle
Ynt: Camı kapatıp acarken gelen ses ?
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2011, 10:50:55 »
tak diye vuruyorsa ve cam diger cama göre zorlanıyorsa camı tutan 2 tane plastik var onlar bigün kırılacak ve cam düşecek demektir. film taktırdıktan sonra benim de olmuştu gecen hafta düştü :) 30 tl parça + 20 tl işçilik 50 tl sıkışmış içine

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2011, 11:28:21 »
Halat ve makaranında zamanı gelmiş olabilir.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı OzgurOzturk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2011, 23:24:46 »
Halatınız yıpranmıştır, daha bugün değiştirdim. On gündür ses geliyordu, bugün tamamen iptal oldu yeni tel takıp sardılar 60 tl masraf yaptım. Büyük ihtimalle sizinki de halattan yapıyor. Halat koptuğunda cam yere düşecek bilginiz olsun.

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2011, 23:59:36 »
Yada fitiller sertleşmiştir, bir camcıya git ve silikon sprey sıktır fitillerin temizlensin ve yumşasın geçer (tabi bahsettiğin ses vınklama seklinde sürtünme sesiyse)
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı manifestoon

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: polo 6n2 1.4 aua
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2011, 00:42:45 »
bende de aynı sorun vardı hatta bazen cam yarıya kadar kapanıp sonra sıkışıyor ve geri açılıyordu
söktüm makaraları ve halatları wd40 ile bir güzel yağladım ve geri taktım düzeldi