Gönderen Konu: Kararan dikiz aynası sorunu  (Okunma sayısı 9566 defa)

Çevrimdışı OzgurOzturk

• Profili Görüntüle
Kararan dikiz aynası sorunu
« : 02 Ağustos 2011, 23:34:25 »
Arkadaşlar herkesin başında olduğu gibi iç dikiz aynasında problem var yani tamamen kararmış durumda:) Ne önerirsiniz, servise sordum fiyatını 630 TL gibi bir rakam söylediler. Bir ayna için hayatta bu para ödenmez. Çıkma, yan sanayi falan olabilir mi, eğer olursa nerden bulunur? Bir de aklıma şu geldi, aynanın bulunduğu çerçeve sökülebilir mi acaba oraya bir ayna kestirip taktırsam? 5 tl falan masrafla yırtarım sanırım. Tek eksik kararmaması olur:)

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
Ynt: Kararan dikiz aynası sorunu
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2011, 00:21:33 »
Benim aynanında içindeki sıvı akmış durumda, bi ayar yapmak istiyorum.
Füme cam kestirip değiştirmek gerekiyor.
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı OzgurOzturk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2011, 21:15:09 »
Teşekkür ederim, inceliyorum derhal. Fakat bugün sanayide oto cam ustasına gösterdim. Aracım 2000 model demiştim sanırım, adam baktı ve cevabı şu oldu ; Ben bunu açıp içine ayna kesemem çünkü bu araçta (Cama yapışan daire kısımda) yağmur sensörü var sökülmez bu, lastikli kaplama aynalar var onlardan temin et dedi ama parçacılara sordum öyle bir ürün yok diyorlar. Acaba adamın dediği doğru mu, bu aynanın içinin açılıp yeni ayna takılması mümkün değil mi ?

Çevrimdışı manifestoon

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: polo 6n2 1.4 aua
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2011, 23:47:34 »
adam uğraşmak istememiş yağmur sensörü nerde ayna nerde alakası yok bence bi kaç kişiye daha sor
mutlaka yapan birisi vardır ben internette bu sorunu araştırırken füme cam kestirip taktıran bir çok kişiye rast geldim
bende de aynı sorun var çıkma parçacılara bakıcam bulamazsam cam kestirecem 
benim ayna araba  güneşte kaldığından dolayı yani yüksek ısıdan bozuldu
bunu almanlar neden böyle yapmış diye düşündüğümde acaba diyorum yüksek ısıdan dolayı cam patlamasın diye mi
iki cam arasındaki silikonu, aradaki sıvı sızacak kadar esnek yapmışlar ? ilginç ya

Çevrimdışı aeras

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2011, 19:56:39 »
iyi gunler maslak sanayi sitesinde 480 tl nakit fiyatı (orjinal ayna) takmak çok zor değil. benım aynamdaki sıvı da patladı yerine 30 tl ye normal ayna alayım dedım yerıne oturuyor fakat yağmur sensoru oldugu ıcın sorun olabılecegını dusundugumden almadım. içine hiç açmadan bile ayna kestırebılırsınız. üstüne yapışabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı manifestoon

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: polo 6n2 1.4 aua
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2011, 12:54:09 »
ivedikte 350tlye sıfırını satıyorlar 200tlye de ikinci eli arada hurdacılara düşüyor
içindeki sıvı nasıl bişey olabilir arkadaşlar bi fikriniz var mı akan sıvı yerine ne koyabiliriz
zeytinyağı koysam mı acep :)